Celeb

46 milliós férjtől válik Dobó Kata

Bors

2014. december 16. kedd 04:30

Biztosan a színésznőről és a közös kislányukról is tud gondoskodni Gulyás Levente, akinek cége nettó 46 milliós árbevételt produkált.

Dobó Katára élete legnehezebb időszaka vár. A gyönyörű színésznő egyedül maradt kislányával, akit mostantól egyedül kell felnevelnie. Eddig úgy tűnt, hogy volt párja, Gulyás Levente sem tudja megkönnyíteni az egyedülálló édesanya éle­tét anyagilag, több lap ugyanis megírta, hogy a férfi a békéscsabai színház zenei vezetőjeként nem keres annyit, hogy gondoskodni tudjon Szofiról, és korábbi házasságából született két gyermekéről.

A Bors azonban megtudta, hogy Gulyásnak van egy cége, amely igencsak mesésen jövedelmező. A Zenecentrum Kft.-nek, amelyet 2005-ben alapított a férfi tavaly például 46 millió forint nettó árbevétele volt. A vállalkozás, amely egy hangszerboltot takar, az előző években is jól ment, Gulyás 40–60 millió forint közötti nettó bevételeket produkált. Az adószakértő szerint ebből az összegből ugyan még a kiadásokat is kell fedezni, de jól menő cégnek mondható.

A pár egyik közös ismerőse a Borsnak elmondta, Kata büszke, ezért valószínűleg nem lesz vita az anyagiakon.

– Kata ugyan nem élt az utóbbi időben fényűző életet, de akár élhetett is volna. Ha pénzcentrikus ember lenne, akkor mindent elvállalna, amit felkínál neki az élet. Anyagilag sokkal jobban állna, ha igent mondana a felkérésekre, ő azonban tízből, ha csak hármat elvállal. Fontos neki a színvonal. Ez is azt mutatja, hogy nincs gondban, de nyilván jól jön majd neki az a segítség, amit Levente nyújt majd – mondta el a közeli ismerős.

A kérdés már csak az, hogy a férfi mennyire lesz úriember? Vajon mit tart majd fontosnak, hogy nagyvonalúan az újdonsült szabadságát, és a friss szerelmet finanszírozza, vagy inkább azt a három gyermeket, akiket hátrahagyott? Ahogyan korábban megírtuk, Kata és párja kapcsolata hat év után a nyáron romlott meg véglegesen. Gulyás Levente szinte azonnal összejött 17 évvel fiatalabb kolléganőjükkel, a békéscsabai színház egyik színésznőjével, Kata pedig az új életére és gyermekére koncentrál. 

További cikkek

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Erőszak

Kitálalt a gyönyörű színésznő, kamerák előtt erőszakolta meg a rocker

Ez is érdekelhet

kemma.hu

Tűz miatt kiürítettek egy komáromi gyárat: 6 embert szállítottak kórházba

metropol.hu

Lassan indul a nap a Bika jegy szülöttének, de hatalmas meglepetésben lehet része

origo.hu

Lelkesen fogadták a Sundance fesztivál első magyar versenyfilmjét

vg.hu

Óriási robbanás történt Athén belvárosában

beol.hu

Kelemen Imre lett az év embere

origo.hu

Egy év alatt 224 új fajt azonosítottak a Mekong-térségben

nemzetisport.hu

MOB: a SOSZ Gyulay Zsoltot támogatja az elnökválasztáson

vg.hu

Romkastélyok és luxuspaloták eladósorban

vg.hu

Veszélyben a cseh orvosok

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

magyarnemzet.hu

Mellbevágó tények derültek ki az SZFE korábbi működéséről

origo.hu

Indulhat a Petőfi-film és a vízilabda bajnokainkat bemutató film