Celeb

10 éve nem beszél a lányával Bács Ferenc

Munkatársainktól

2014. december 1. hétfő 04:00

A nála jóval fiatalabb szerelmével kötött házassága miatt széthullott Bács Ferenc családja. A Jászai Mari-díjas színész körülbelül egy évtizede nem tartja a kapcsolatot lányával és unokájával.

Bács Ferencnek nagy árat kell fizetnie a boldogságáért. Az idősen is sármos színész körülbelül tíz éve alkot egy párt nála sokkal fiatalabb feleségével, a gyermekpszichológus Edinával, aki miatt fenekestül felfordult az élete.

Edina nemcsak boldogságot hozott az életébe, hanem akaratán kívül háborúságot, szomorúságot is. Az idős Bács Ferenc az új házasság miatt eltávolodott lányától, a szintén színész Bács Katitól, majd meg is szakadt a kapcsolatuk. Olyannyira, hogy a 78 éves színész az esküvő óta nem vállal szerepet sem a lánya, sem az unokája életében.

– Kati élete nagyon nehéz és fájdalmas. A fiát születése óta egyedül neveli, és még az édesapjára sem számíthat. Pedig neki is és a fiának is szüksége lenne rá. Akkor szakadt meg a kapcsolatuk, amikor az apjának az életébe belépett az új felesége. Edina nem tudott kijönni Katival, pedig Kati próbálkozott. A csatározás nem tett jót senkinek, biztos vagyok benne, hogy Feri is nagyon őrlődött, szerette volna, ha békében él a családja, de nem így lett.

– Döntést hozott, és ő úgy döntött, hogy a lánya és az unokája helyett a fiatal feleségét választja. Ekkor megszakadt a kapcsolatuk, a színész azóta sem tartja a kontaktust Katival, és még az unokájával sem! Ennek pedig már vagy tíz éve! – mondta el a színésznő egyik közeli barátja. 

– Valóban nem tartjuk a kapcsolatot, de ez egy nagyon fájó pont az életemben, ezért nem szeretnék erről többet mondani – reagált kérdésünkre Bács Kati.

Bács Ferenc négy évvel ezelőtt egy napilapnak adott interjúban sokat sejtetően beszélt a családjáról, ifjú, új feleségérôl. „A feleségem sokkal fiatalabb. Nem akartam ebbe belemenni. Szó sem volt arról, hogy összeházasodunk. De annyira korrekt, tiszta és becsületes volt… Most már ő a családom” – mondta el akkor Bács, szavai pedig most nyertek értelmet.

Az idős színészt mélyen megérintették a történtek, először úgy tűnt, érdeklődésünkre megosztja olvasóinkkal az ő érzéseit, s hogy miért döntött úgy, hogy megszakítja a kapcsolatot a lányával és az unokájával. Egy nap gondolkodási időt kért. – Mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Mindez igaz, de magánügy, ezért nem szeretnék most erről beszélni – közölte végül döntését.

Zátonyra futott házasság

Bács Ferenc első feleségével, a szintén színésznő Tanai Bellával 1977-ben települt Erdélyből Magyarországra. Házasságukból született Kati lányuk, de kapcsolatuk azonban zátonyra futott. Hazánkban szinte azonnal sztár lett, jobbnál jobb szakmai lehetőségeket kapott. 2003 óta szabadúszóként dolgozik. Szerepelt többek között a Világszám! az Állítsátok meg Terézanyut! és Az emigráns - Minden másképp van című filmekben is. Munkáját több díjjal is jutalmazták.

Hanyagolt gyerekek

Charles Bronson 67 évesen vette feleségül harmadik nejét, a nála 40 évvel fiatalabb producert, Kim Weekset. A színészlegenda attól fogva hanyagolta korábbi házasságaiból született gyermekeit. 

Tony Curtis hat feleséget fogyasztott el, legutolsó asszonyára, Jill Vandenbergre hagyta minden vagyonát, elfelejtve gyermekeit.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15642210_auto_resized.jpg
origo.hu

A hétvégére enged a fagy, de jön helyette valami más

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11911_resized.jpg?avcount=1675841706
origo.hu

Szétszakadt a hőlégballon, elsodorta a szél a magyar énekesnőt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15642468_auto_resized.jpg
life.hu

Farkasordító hideg: -15 fok is lehet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15640955_auto_resized.jpg
vg.hu

Elkezdett fájni az orosz költségvetésnek a háború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15640788_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Így tudsz spórolni a tojással – trükkök és tippek hétköznapokra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11912_resized.jpg?avcount=1675841706
origo.hu

Így reagált a szakításukról szóló hírekre Zámbó Krisztián menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15639788_auto_resized.jpg
astronet.hu

A hét angyali üzenete: az utunk a belső béke felé vezet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15641617_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nem hiszed el, mivel fog Molnár Anikó pénzt keresni: "Hamarosan új vizekre evezek"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15642525_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egzotikus nyaralásáról hazaérve rendőrök vitték el a dúsgazdag magyar orvost Ferihegyről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15641914_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Halálra késelte osztálytársát egy 14 éves fiú: „Nagyon sajnálom”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/ihJH_GG54acL_7NtPXNesh63i3DuKjRqb6GY54FTB0Y/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdkOTBlNmJkMmQ3OTQ5YTFhNTRjNjI0OTU2MWM2NTMy.jpg
Test

Molnár Anikó fizetős szexoldalra regisztrált, meztelen fotókkal fog pénzt keresni