Celeb

Váradi Olasz teljesíti az Úr akaratát

D. Á.

Létrehozva: 2014.11.18.

Visszatér terhes nejéhez Olasz. Pár napja még három nő, Cseke Katinka, a felesége, Debi, és új párja, Krisztina között őrlődött a Váradi Roma Cafe énekese. Olasz mélyen hívő, úgy gondolja, csakis Isten tudhatja, kit szánt neki, a lelkipásztor pedig közvetíti az akaratát.

– A családnál még az Úr is fontosabb, ezért bármit mondott volna a pásztor, megtettem volna. Isten rajta keresztül azt üzente, hogy szakítsak az új barátnőmmel, mert a negyedik gyermekünkkel várandós nejem mellett a helyem. El kell felejtenem minden más szerelmet, és a családomra kell koncentrálnom. Debi Jehova tanúja, én szabadkeresztény vagyok. A terhesség elején, amikor kibékültünk, elkezdett járni a gyülekezetembe, de aztán elhanyagolta a dolgot, akkor jöttek a problémák. Megoldást kell találnunk mindenre – mondta el a Borsnak Olasz, aki azonnal tárcsázta barátnőjét, Krisztinát, miután beszélt a pásztorral.

– Elmondtam Krisztinek, hogy szakítanunk kell, mert Isten nem akarja a kapcsolatunkat. Összeomlott, de megértette. Katinkát is el kell felejtenem, pedig őt szerettem a legjobban! Szerencsére a feleségem hajlandó a békülésre – árulta el Olasz. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek