Celeb

Kulcsár Edina: angolja miatt cikizik a királynőt

Bors

Létrehozva: 2014.11.11.

Égőnek tartják a kommentelők Kulcsár Edina, az idei Miss World Hungary nyelvtani hibáit, amiket bemutatkozó videójában ejt. A kisfilm ráadásul a világversenyre készült, ami a zsűri elé kerül.

Szép lány, de nem ártana tisztességesen megtanulnia angolul, ha hazánkat képviseli majd a döntőben – ez a kommentelők általános véleménye Magyarország legszebb lányáról, a 23 éves Kulcsár Edináról. A napokban készült el a Miss World Hungary bemutatkozó videója, ami arra hivatott, hogy a zsűritagok jobban megismerjék a versenyzőt, mielőtt színpadra lép Londonban a november 20-ai világversenyen.

A legtöbben elmarasztalják Edinát a hibák miatt, de szinte mindenki hozzáteszi: nagyon szép lány, és drukkolnak neki. A videót Sarka Kata osztotta meg, a verseny szervezőjeként ő segíti a lányokat a felkészülésben.

– Edina gyönyörű és céltudatos lány, ezért is van ott a helye Londonban. Középszinten beszél angolul, a Miss Worldön nem elvárás a felsôfokú nyelvvizsga – mondta el véleményét a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője. Kiderült, a hibák szándékosan nem tűntek el a bemutatkozásból. – A kisfilm szövegét mindig a lányokra bízom, nem lenne szerencsés, ha a zsűrit megtévesztenénk egy perfekt monológgal, késôbb becsapva érezhetnék magukat – véli Sarka Kata.

Kulcsár Edina elismeri, hogy hibázott. – Nem beszélek hibátlanul, de megértetem magam bármilyen helyzetben. Volt olyan év, amikor a legjobb kilencbe került egy lány, aki egy mukkot sem tudott angolul – védekezett Edina.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek