Celeb

Kállai-Kiss Zsófi esett ki az X-Faktorból

kbv

Létrehozva: 2014.11.02.

Little G két mentoráltja, Horányi Juli és Kállai-Kiss Zsófi párbajozott ezen a szombat estén az X-Faktor színpadán. A versenyt Horányi Juli folytathatja.

Talán mentoruk mentorbéli tapasztalatlansága, talán a szavazók abbéli magabiztossága, hogy a két nagyon erősnek tartott énekesnő úgysem párbajozhat, talán mindkettő vezetett oda, hogy szombat este Horányi Julinak és Kállai-Kiss Zsófinak kellett párbajoznia az X-Faktor színpadán. Hogy végül Juli és Zsófi mérkőzött meg egymással, az csak egy hajszálon múlt, hiszen Istenes Bence a párbaj előtti utolsó szünetben azt mondta: a párbajesélyes versenyzők között csak 0,1 százaléknyi szavazat fog dönteni.

Az, hogy végül mi vezetett a két nagyhangú énekesnő párbajáig, tulajdonképpen már mindegy is, az biztos, hogy a versenyt a mentorok ítélete szerint Kállai-Kiss Zsófinak kellett abbahagyni. Mentoruk, G szinte sírva mondta ki Kállai-Kiss Zsófi nevét, mikor a két párbajozó versenyzője közül kellett döntenie. Tóth Gabi, Szikora Robi és Alföldi Robert is Danics Dóra barátnőjének hazamenetelére szavazott. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek