Celeb

Eltitkolt fia van Fésűs Nelly párjának

Sz. B.

Létrehozva: 2014.11.16.

Meglepő dologra derült fény Fésűs Nelly párja, Vajtó Lajos múltjából. A Borsnak elárulta, nemrég született babája, Elza mellett egy 25 éves fia is van, akit tinédzserkorában ismert meg.

Vajtó Lajos sosem alapított családot, nem tervezte, de 54 évesen kisgyermekes apa lett Fésűs Nellytől született lányával, Elzával. Ki gondolta volna? Az üzletembernek korábban született egy eltitkolt fia.

– Igen, valóban van egy felnőtt gyermekem, akit Ricsinek hívnak és már 25 éves – ismerte el a Borsnak a lóminiszterként is ismert üzletember.

– Tizenöt esztendôs korában ismertem meg a fiamat. Amikor az édesanyjával Budapestre kötöztek, megkeresett, mert szeretett volna találkozni velem. Nem volt kérdés, hogy valóban az én fiam-e, hiszen amikor ránéztem, édesanyám vonásai köszöntek vissza. Nem véletlen, hogy gyermekkori képén az én kiköpött másom volt. Miután megismertük egymást, egyértelmű volt, hogy Ricsi mostantól a családunk tagja, és felveszi a Vajtó nevet.

A találkozásunk óta a gyerme­kemnek tekintem – árulta el a családi titok részleteit Vajtó. Ám kapcsolatáról Ricsi édesanyjával nem szeretett volna beszélni.

– Tisztességesen és lelkiismeretesen nevelték fel a gyermekemet, és ennél nincs fontosabb. Ricsi intelligens, érett felnőtté cseperedett, akire nagyon büszke vagyok, ráadásul sportember. Az édesanyám rajongásig szerette, nagyon erős kötelék volt közöttük, s amióta ő nincs, rajtam még nagyobb a felelősség, hogy Ricsinek jó apja legyek – magyarázta az üzletember, és hozzátette, hogy a jelenlegi családja is befogadta korábbi kapcso­latából született gyermekét.

– Nelly a kezdetektől tudott a fiam létezéséről, szerencsére jól kijönnek, szeretik egymást. Testvérét, Elzát is a karjában tartotta már az első órákban. A kislányom megszületé­sével igazi nagycsaládos apa lettem. Nelly nagyobbik lánya, Csenge apukája is vagyok, nem csak Elzáé és Ricsié.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek