Celeb

Elégedetlen testével a Rising Star-os

Bors

Létrehozva: 2014.11.08.

Emlékezetes, zuhanyzós jelenetével vésődött a Rising Star vasárnap esti nézőinek emlékezetébe Fehérvári Gábor Alfréd és felsőteste.

A látottak után nehéz dolga lesz a fiatal fiúnak, mégis szeretné, ha a közönség nem a kinézete, hanem zeneisége alapján ítélné meg. Az eddigiek alapján érdemesnek is tűnik a szavazók bizalmára. Frediről kiderült, hogy nem csak a zuhany alatt fogad forgatócsoportpt, sokkal inkább zeneszerzéssel és dalszövegírással tölti idejét, sőt gitározik is. 

– Soha egy percet nem tanultam énekelni, életem harmadik ének­óráján vagyok túl a Rising Starnak köszönhetően – árulta el a fiatal tehetség, akire a vasárnapi élő show-ban lehet szavazni az ingyenes aplikáció segítségével.

– A zenélés van az első helyen az életemben, ezzel szeretnék érvényesülni, nem pedig a kinézetemmel. Tudom, hogy ez a válogatóra leforgatott kisfilm után nehezen hihető, de igyekszem majd bizonyítani a közönségnek, a szépség egyébként is nagyon relatív – mondta mosolyogva. Bevallotta, az éneklés mellett a megjelenés is fontos számára, de nem azon van a hangsúly, nem azért edz, hogy könnyebben eladhatóbbá váljon.

– Soha nem mások, hanem magam miatt jártam le kosár­edzésekre vagy a konditerembe. Szeretek odafigyelni magamra, ezért is zavar, hogy az utóbbi időben elhanyagoltam a testmozgást. Ha egy nap harminchat órából állna, az edzőterembe is eljutnék. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek