Celeb

Autózzon 3000-ért Liptai volt pasijával!

B. M.

Létrehozva: 2014.11.09.

Mindent megtett Liptai Claudia volt szerelme, hogy minél többet lehessen a műsorvezetővel. De valószínűleg a távolság mellett az anyagi különbség is hozzájárult ahhoz, hogy szakítottak.

„Nem dohányzó”, „Légkondícionált”, „Autópályán megyek” és „Van téligumim”. Facebook-bejegyzése szerint e hívószavakkal keresett 12 éves Mercedes E 270 típusú autójával útitársakat Horváth Ákos október 23-án az egyik útitárskereső oldalán. Autójában legutóbb 3200 forintért lehetett helyet foglalni a Szombathely–Budapest útvonalra – összesen három főnek. A bejegyzésekből látszik, hogy a Dunántúl nyugati csücskében dolgozó művész sietett, hiszen valaki szeretett volna csatlakozni hozzá délután, de Ákos sajnálkozva közölte, ő már reggel indul. Valószínűleg az imádott nőhöz rohant, hiszen azon a hétvégén is ott ült a Sztárban Sztár közönségének soraiban, és rajongva nézte a zsűriző Claudiát.

Tény azonban, hogy az így kezdődő randikból hiányzik a sztárvilágban megszokott nagyvonalúság, a romantika. Lehet, hogy emiatt is dobta Claudia Ákost?

A pár a nyáron jött össze, Jordán Tamás színházigazgató közbenjárásával, ám hiába tűntek közös fotóikon kiegyensúlyozottnak és boldognak. Liptai Claudia – állítólag New York-i útja során, ahová a show-műsor után Ákos nélkül indult – úgy döntött, véget vet a kapcsolatnak, mint azt a Bors megírta csütörtökön.

– Claudia volt az, aki kimondta, hogy legyen vége. Ő egyszerűen ilyen. Hirtelen halálos szerelembe esik, minden­kinek bemutatja a barátját, aztán egyszer csak kirúgja. Ákos egyébként viszonylag jól viseli a helyzetet, elfogadta a döntését – mondta lapunknak az egyik bennfentes.

A hírek arról szóltak, hogy nem tudták áthidalni a távolságot. Ez azért is furcsa, mert egy hónappal ezelőtt Horváth Ákos még az összeköltözésükről beszélt lapunknak, és arról, hogy bár őt Szombathelyhez, Claudiát pedig a fővároshoz köti a munkája, elég sokat találkoznak.

– Egyelőre remekül oldjuk meg a helyzetet, ennek is van egyfajta romantikája – mondta akkor a színész, akitől kétszázötven kilométer választotta el kedvesét. – Felmerült, hogy összeköltözünk, de hogy hová és mikor, még a jövő titka. Ami biztos: boldogok vagyunk, és szeretnénk minél többet megőrizni magunknak ebből a szerelemből – nyilatkozta Ákos, aki vidéki színészként töredékét keresheti annak, amit Liptai Claudia.

Szerettük volna Liptai Claudiát és Horváth Ákost is megkérdezni a szakítás okáról. A műsorvezető nem kívánt nyilatkozni a témában, Horváth Ákost pedig cikkünk megjelenéséig nem értük el.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek