Celeb

Aleska Diamond bajuszt növesztett a dzsungelben

Bors

Létrehozva: 2014.11.14.

Aleska Diamond hősies küzdelme a dzsungelben a harmadik helyre volt elég. Ám az expornós nemcsak gusztustalan ál­la­tok­kal találta magát szembe, de nomád körülményekkel is. Így a játék végére a bajusza is növekedésnek indult.

Minden bizonnyal Aleska Dia­mond első útja hazaérkezése után a kozmetikushoz fog vezetni. Hogy miért? Azért, hogy eltüntesse azt a kis bajuszt, amelyet már az egész ország megcsodálhatott a dzsungellét utolsó hetében. A jelenség még Sebestyén Balázsnak és Vadon Janinak is feltűnt, akik pikírt megjegyzésekkel csipkedték a lányt a felkonfok alatt, elindítva ezzel az internetes lavinát.

Aleska mindig ügyel a tökéletes megjelenésre, smink nélkül egyáltalán nem mutatkozik az emberek előtt.

Éppen ezért kreatív módon kitalálta, hogy a dzsungelben faszénnel fogja festeni a szemét, mivel borotván kívül semmiféle piperecuccot nem vihettek magukkal. De ezek szerint a bajuszán – ami csak a közeli felvételeken látszott – nem akart borotvával átmenni, hiszen az nagyon megerősíti a szőrzetet.

A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplôjének bajszáról Jakabos Erzsébet kozmetikust kérdeztük.

– Szögezzük le, minden nő bajszos. A sötét hajúaknak a szőrzetük is sötét és erősebb. Befolyásolhatja még a bajuszt, ha szedünk valamilyen hormontablettát, illetve a hajlam is. A legjobb megszüntetési eljárás a végleges szőrtelenítés, de vannak, akik gyantázzák vagy szőkítik. Szőkítés esetén is látszik, de nem annyira feltűnő. Borotválni ­viszont tilos, mert megerősödik – mondta a szakember. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek