Celeb

Zenész apja nélkül készült fel Takáts Máté

Sz. B.

2014. október 28. kedd 12:45

Szereti és tiszteli édesapját, de nélküle szeretne érvényesülni Takáts Máté, aki hatalmas elánnal mutatkozott be a Rising Star zsűrije előtt. A srácnak határozott elképzelése van a karrierjéről.

Szinte nem múlik el úgy tehetségkutató, hogy ne bukkanna fel egy híresség gyermeke, ezzel is bizonyítva a mondást, miszerint: Az alma nem esik messze a fájától! Megismertük már Zámbó Krisztiánt, Janicsák Vecát, Danics Dórát, a TV2 legújabb produkciója, a Rising Star most Takáts Tamás gyermekét, Mátét hozta el a nézőknek.

– Kiskorom óta énekelek, már a homokozóban Beatles- albumokat nyomtam el egyedül, amíg a többiek játszottak. De rendszeres fellépő 2010 májusa óta vagyok, különböző zenekarok tagjaként – mesélte mosolyogva a feltörekvő énekes, akinek komoly céljai vannak. – Azért jelentkeztem, hogy profi szintre emelkedjek, és valamelyest szeretnék kilépni édesapám árnyékából – vallotta be Máté. – Nagyon szeretem és tisztelem az édesapámat, de szeretném, ha az emberek engem külön személyiségként látnának. A versenyre is nélküle készültem, de ha valami észrevétele van, azt meghallgatom. Szeretném, ha tovább- jutnék, és akkor rockosabb dalokat várhatnak tőlem – ígérte Máté.  

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet