Celeb

Tóth ­­Gabi kisírta magából a szerelmi csalódást az X-fakotrban

Bors

Létrehozva: 2014.10.27.

Az énekesnőnél eltörött a mécses Kállai-Kis Zsófi előadása közben. Gabi a lapunknak bevallotta márciusi szakítását élte újra a dal közben.

Bár Tóth Gabi szeptemberben megfogadta, hogy idén sírás helyett együtt nevet a versenyzőkkel, szombaton mégsem tudta visszatartani a könnyeit, az utolsó versenyző megríkatta. A 25 év feletti kategória énekesnője, Kállai-Kis Zsófi olyan dallal állt színpadra, amely mélyen megérintette Gabit: Toldy Mária a Lelketlen ember című slágerével.

– Még frissek ezek az élmények, és ahogy te énekelted, egészen elérzékenyültem – dicsérte Gabi a drámai erejű előadást, majd az adás után lapunknak magyarázatot adott rá, mitől érzékenyült el. – Nemrégiben volt egy nagyon fájdalmas szakításom, és nehezen jöttem ki belőle, de hál’ istennek sikerült.

– Mi, művészlelkek azonban úgy működünk, hogy teljesen mindegy, mikor ért fájdalom, boldogság az életünkben, bármikor képesek vagyunk felidézni és újra átélni. Most én is elővettem a lelkem mélyéről ezt a fájdalmat – fogalmazott Gabi, aki Markó Robi nevét nem említette, ám a márciusi szakítás emlékétől még ma is megremeg a hangja.

Az érzelmi viharokat korbácsoló dal előadója, Zsófi boldog, hogy ilyen hatást tett Gabira. – A színpadra lépés előtt rettenetesen izgultam, de ahogy elkezdtem énekelni, megnyugodtam. Számomra óriási katarzis volt, próbáltam kikapcsolni mindent, és nem arra koncentrálni, hogy egy országnak énekelek – árulta el Zsófi, akinek nagyon jólesett a mentor reakciója. – Hirtelen nem is tudtam, bocsánatot kérjek-e azért, hogy felzaklattam vagy megköszönjem – mondta mosolyogva az énekesnő.

Élvezi az új frizuráját

Minden eddiginél dúsabb hajkoronával foglalta el mentori székét szombat este Tóth Gabi az X-Faktorban. Az énekesnő nyolc éven át a rövid haj kedvelője volt, ám idén úgy döntött, kipróbálja a hosszú loknikat.

– Folyamatosan nő a hajam és jó a fodrászom – nevetett Gabi, akinek frizuráját nemcsak a tupír tette dúsabbá. – Most is póttincsekkel hosszabbítottuk, szerintem minden nőnek eljön az életében az a pont, amikor hosszú hajra vágyik, nálam ez most érkezett el.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek