Celeb

Sokkoló: 39 kilósra fogyott Cinthya Dictator

uv

2014. október 7. kedd 05:00

Ahogy mondanák, vasággyal együtt negyven kiló az Édes élet sztárja. Mióta szakított Varga Viktorral, csont és bőr lett Cinthya Dictator. Híznia kellene, hogy erősítse az immunrendszerét, de egyre emészti a bánat…

Harminckilenc kiló. Ennyit nyom Varga Viktor volt kedvese, Cinthya. A nemrég még nyirokmirigy­rák­­kal küzdő lány szervezete teljesen legyengült, a kilók csak úgy repülnek le róla, mióta élete első kapcsolata véget ért.
A fiatalok négy hete szakítottak, azóta nem is beszélnek, csak a médiából értesülnek arról, mi történik a másikkal.

Az Édes élet egykori szerelmespárja sok mindenen ment keresztül, Viktor a legnagyobb bajban is támasza volt a törékeny lánynak, akinek végül sikerült legyőznie betegségét. Orvosa azonban most ismét aggódik érte, mert a hirtelen súlyvesztés újra veszélybe sodorta az egészségét.

– A lelki állapotom miatt sajnos jó pár kilót fogytam. Az orvosom nyugtalankodik emiatt, és rám parancsolt, hogy azonnal kezdjek el hízni, mert így is elég erőtlen a szervezetem, és a fogyás tovább gyengíti az immunrendszeremet – mondta a fotósként tevékenykedő híresség.

Saját bevallása szerint már jó úton jár, hogy helyre tegye magában kapcsolatát az énekessel, de a csontsovány Cinthya látványa és szavai másra engednek következtetni.

– Szeretném a kapcsolatunkat kívülről látni, és a hibáimból tanulni. Próbálok továbblépni, olyan utat találni, ami a fejlődésemet szolgálja. Ran­dizom, ismerkedem, egyre inkább nyitott vagyok egy új szerelemre, bár még mindenkiben Viktort keresem. Sosem fogom, és nem is akarom őt elfelejte­ni – mesélte a nemrég Tunéziából hazatért reality-sztár, aki nem meglepő módon Varga Viktor ottani hasonmásával levelezik.

Az érzékeny lelkű Cinthyának nehezebben megy a felejtés, mint az énekesnek, akit pár hete már lencsevégre kaptak egy ismeretlen barna lánnyal.  

– Eléggé megtört a dolog, hogy mással láttam Viktort, de egy szakítás után ez min­denki­nél bekövetkezik, nem csak nálunk. Mivel elengedtem a kezét, el kell fogadnom, hogy ő is elkezdett továbblépni – igyekezett megértően beszélni a helyzetről Cinthya.

 

Még lehetnek egy pár

A lélekvándorlásban hívő celeblány nem tartja kizártnak, hogy történetük még folytatásra vár: – Most azt mondom, végleges a szakításunk, de ez nem azt jelenti, hogy a sors évek múltán nem sodorhat minket újra össze. Hiszek abban, hogy minket egymásnak teremtettek, nem véletlenül ez a negyedik közös életünk. Meglehet, hogy a kö­vetkező életünkben leszünk ismét együtt.
 

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

ripost.hu

Ez az 5 tünet jelzi, hogy az omikront kaptad el

origo.hu

Meglepő fordulat a benzinkutakon, így tankoltak tavaly a magyar autósok

magyarnemzet.hu

Szenzációs felfedezések várhatók a Turul-dinasztiáról

origo.hu

Trombózisa volt? Ez történik utána

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

mandiner.hu

Betiltották a kritikai fajelmélet oktatását Virginiában

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett