Celeb

Sírva ölelte magához kisbabáját Madár

Sz. B.

2014. október 25. szombat 05:10

Könnyei közt ölelte magához koraszülött kislányát Erdei Zsolt. A Celeb vagyok, ments ki innen! műsor győztese nem tagadta, hogy végig a családja ­miatt küzdött a dzsungelben. Párja, Réka szerint Madár bebizonyította, hogy tisztességes ember.

Bódi Sylvi, Aurelio és Erdei Zsolt hagyta el utolsóként a dél-afrikai dzsungelt a Celeb vagyok, ments ki innen! idei első szériájának csapatából. A finalisták péntek reggel érkeztek meg a Liszt Ferenc repülőtérre. A legjobban talán Madár készült a hazatérésre, őt ugyanis május végén született kisbabája várta itthon. A sportolót egyetlen bátorságpróba vagy konfliktus sem törte meg a játék során, azonban meglátva szerelmét, Rékát és karjában az alig öt hónapos Grétit, azonnal könnyek szöktek a szemébe.

– Elmondhatatlanul hiányoztak. Amikor a játék után megláttam róla az első fotót, ahogy támaszkodik, elsírtam magam – vallotta be a Borsnak a meghatódott apuka, aki karjában tartva lányát alig bírt betelni a látványával, és büszkén nyugtázta, milyen nagyot nőtt a pici.

Mint ismert, a világbajnok bokszoló kislánya május 28-án, hat hónapra született, a koraszülött babának csak félve mertek örülni a szülei, de szerencsére a kislány bebizonyította, hogy ugyanolyan erős, mint az édesapja. Szépen fejlődik, amit az anyuka, Réka is megerősített lapunk kérdésére.

– Nagyon jól vagyunk, köszönjük, csak az apuka hiányzott már mindenkinek nagyon. Fantasztikus volt újra megölelni, üres és színtelen volt nélküle ez a pár hét, de szerencsére sokat segített az édesanyám, és Zsolt családja is mellet­tünk állt. Mérhetetlenül büszkék vagyunk rá, kiderült, hogy még mindig a tisztesség, a jóság, az önzetlenség és a szerénység győzedelmeskedik – nyilatkozta a Borsnak Madár kedvese.

A sportoló a győzelemmel nem csak a dicsőséget szerezte meg, szép fizetést is vihetett így haza családjának. Madár tavasszal szakított klubjával, amellyel elszámolási vitába keveredett, így nehéz anyagi helyzetbe jutott. Nem titkoltan részben pénzügyi megfontolásból vállalta a celeb műsort.

Párja a Bors kérdésre elmondta, nem szólt bele a döntésbe. – Egy percig sem féltettem, mert nála ösztönösebb embert nem ismerek, és tudtam, ha önmagát adja, abból biztos nem lehet baj – mondta el Réka. Erdei pedig úgy érezte, meg tudta ôrizni a méltóságát, és sokat tanult a játékból és a társaitól. – Humorral és kitartással mindent el lehetett viselni, egyedül a család hiánya volt nehéz számomra, de most már újra együtt vagyunk.

További cikkek

Gyász

Felfoghatatlan fájdalom: Vajna Tímea gyászol, nagyon közeli családtagját vesztette el

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: halálos fenyegetéseket is kaptak a dán játékosok

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó

kemma.hu

Életveszélyes útszakaszon akart átmenni az idős asszony, akit elgázoltak Nagysápnál

mindmegette.hu

A mennyei méhpempő: 8 áldásos hatása az egészségedre

origo.hu

Ők most a leggazdagabb, szuperszexi nők a világon

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

origo.hu

A rendőrök orra előtt fogyott ki a benzin, ami ezután jött, arra senki sem volt felkészülve