Celeb

Sebestyén Balázs is ereje végén jár

B. M.

2014. október 16. csütörtök 05:10

Vadon Janit szerdán sem engedték ki abból a dél-afrikai kórházból, ahová bevitték, miután elájult. Sebestyén Balázsért is izgulhatunk, hiszen ő is épp azt a stresszt kapja, mint kollégája.

Rosszullétek, dráma és emberfeletti munkatempó. – Totális apátiába vagyok zuhanva – mondta nem sokkal ájulása előtt a Celeb vagyok, ments ki innen! stábjának Vadon Jani. Mint megírtuk, a műsorvezető rosszul lett Dél-Afrikában, feltehetően a túlzott megterhelés miatt.

Most sokan attól tartanak, hogy Sebestyén Balázs sem bírja sokáig a rendkívüli igénybevételt. Hogyne, hiszen ő is éppen annyit van adásban, mikrofon előtt, mint Vadon: mindennap hajnali 4-kor már talpon vannak, hogy felkészüljenek a Morning Show reggel 6 órai kezdésére. Utána nekiállnak szerkeszteni a másnapi adást. Délben utaznak is a bátorságpróba helyszínére, akár száz kilométeres távolságra is. Este 9-re már újból topon kell lenniük, hiszen indul az élő adás. Alig pár óra alvás után pedig kezdődik az egész elölről.

„Jó reggelt mindenkinek! Biztos hallottátok a híreket, hogy Jani tegnap rosszul lett és kórházba szállították. Mindenkit megnyugtatunk, hogy már jól van, ma délelőtt már hazajöhet, és nemsokára újra a fiúk­kal együtt ébreszt majd titeket a stúdióból” – tudatta hivatalos Facebook-oldalán a Class FM. Délutánra azonban kiderült, hogy a derűlátásnak nincs alapja, Janit mégsem engedik ki a kórházból, mert az orvos további vizsgálatokat tartott szükségesnek. Ez azzal is járt, hogy Balázsnak a tegnap esti műsort is egyedül kellett vezetnie.

Szerda reggeli rádiós műsorukban Balázs többször elmesélte, hogy miután Vadon elájult, rövid időn belül már érkeztek is a mentők egy jól felszerelt autóval, ellátták, majd kórházba vitték, ahol teljes kivizsgáláson, többek közt CT-n is átesett.

Kiderült, hogy hasi panaszokkal is küzdött. Balázséknak még viccelni is volt kedvük, mondván, gyomor- és végbéltükrözés is várhat rá, de miután ettől Vadon bepánikolt, rögtön megnyugtatták, hogy csak poénkodnak. Rákóczi Feri sok időt töltött bent nála a kórházban, és még a telefonját is odaadta, hogy Vadon felhívhassa és megnyugtassa feleségét.

Akiért most szintén aggódni lehet, az Sebestyén Balázs, akinek alig van ideje pihenni. Barátja lerobbanása lelkileg is meg­viselte, nem beszélve a fizikai megpróbáltatá­sokról. Gondoljunk csak bele: hajnali öt óráig ült az őserdőben Szabó Zsófi bátorságpróbája miatt, aztán rohant vissza a szállodába levezetni a rádióműsort. A tegnapi tévéshow-ban is egyedül állt helyt. Nem csoda, hogy máris rettentően fáradt, pedig még egy hónapot kell így kihúznia Afrikában. 

Charlie nem akar emberien beszélni

Jelenleg az ország legnépszerűbb kis­ál­lata Charlie, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezető papagája. Máris több mint 33 ezer rajongója van a Facebookon! A Balázs inggombjait előszeretettel lecsipkedő kétéves arapapagáj helyi lakos: az esti élő adásokra kölcsönadó gondozójának otthonában él egy hatalmas ketrecben.

Imádják egymást, de gazdájának még nem sikerült rávennie a beszédre, hiába próbálja megtanítani legalább egy „hello” megismétlésére. Eddig egyszer csúszott csak ki véletlen a csőrén, azóta sem hajlandó megszólalni emberi nyelven. Ellenben nagyon tud hisztizni. Jellegzetes visító hangot ad ki, ha nem figyelnek rá, vagy valami nem úgy van, ahogy szeretné: például ha túl sokáig van a ketrecé­ben.

A kék-sárga arapapagáj egyébként messziről került a Dél-afrikai Köztársaság területére, mivel eredetileg Dél-Amerika folyó menti erdei, mocsarai környékén repked. Gombok mellett magvakkal, bogyókkal, gyümölcsökkel és rovarokkal táplálkozik. Fogságban jól tartható és szaporítható.

További cikkek

Botrány

Csuti Kulcsár Edináról vallott: Soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat