Celeb

Orvosszakértő vizsgálja az Omega zenészeit

Bors

Létrehozva: 2014.10.10.

Gyorsabb sebességbe kapcsolt a nyomozás a megvert omegások ügyében. Elképzelhető, hogy az áldozatok maradandó sérüléseket szereztek az esetben.

Halad a nyomozás a megvert omegások ügyében, akiket még nyár közepén hagyott helyben egy budapesti taxis. Az egyik sértett, Ciki, azaz Debreczeni Ferenc ügyvédje a Borsnak elárulta, a rendőrség hivatalosan is elrendelte az orvosszakértői vizsgálatot.

– A nyomozásban felgyorsultak az események. Tegnap kaptam kézhez azt a levelet, melyből kiderül, október 6-ával orvosszakértőt rendelt ki a rendőrség. Ennek révén megtudhatjuk, a nyár közepén történt incidens során szenvedett-e maradandó sérülést Ciki. Bízunk benne, hogy továbbra is ilyen gyors ütemben halad majd a nyomozás – mondta lapunknak Futó Barnabás ügyvéd.

Ahogy arról korábban lapunk beszámolt, az ügyet – súlyossága miatt – átminősítették, és már nem a kerületi kapitányság, hanem a BRFK életvédelmi osztálya vezeti a nyomozást. A Bors úgy értesült, ilyesmi akkor történik, ha maradandó testi sérülés vagy élet elleni bűncselekmény gyanúja merül fel.

Egy biztos, június közepén mentő szállította kórházba Debreczeni Ferencet és Benkő Lászlót, akik a nyílt utcán keveredtek verekedésbe egy taxisofőrrel. Az Omega dobosát orrtöréssel, a billentyűst pedig zúzódásokkal kezelték. Lelkileg is megviselték mindkettejüket a történtek. Benkőt az eset óta rémálmok gyötrik, és pszichológushoz jár.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek