Celeb

Nem látogathatja gyilkos rokonát a Rising Star-os

M. S.

2014. október 29. szerda 04:20

Miközben a TV2-es Rising Starral élete nagy lehetősége előtt áll, Tarsoly Arnoldnak egy nehéz terhet is cipelnie kell. Ő az egyik kapcsolattartója börtönben ülő édesapjának.

Nincs könnyű helyzetben Tarsoly Arnold, aki énektudásával kivívta, hogy a Rising Star tehetségkutató show-jában is szerepelhessen. A fiatalember édesapja életfogytiglani büntetésre számíthat, és ha bebizonyosodik a rendőrség gyanúja, akár Arnold édesanyja is börtönt kaphat bűnpártolásért.

A Bors információi szerint Arnold szerette volna meglátogatni az apját, ám ettől a férfi – büszkeségből – elzárkózott. Nem akarta, hogy a fia rácsok mögött lássa. Ugyanakkor Arnoldot nevezte meg kapcsolattartójának, amit a hatóság engedélyezett is. Így telefonon beszélhetnek, Arnold levelet és csomagot is küldhet neki. Nem úgy, mint az édesanyja: T. Magdolnát ugyanis bűnpártolással gyanúsította meg a rendőrség. A zsaruk szerint a családirtó volt élettársára bízta a gyilkos fegyver eltüntetését, amit az asszony meg is tett. Ez pedig kizárja, hogy a nő érintkezhessen volt élettársával.

– Védencemmel szemben valószínűleg ebben a hónapban zárul a nyomozás, nincs kétségem afelől, hogy a rendőrség vádemelési javaslattal él – mondta a Borsnak a T. Magdolnát védő dr. Futaki Gézáné. – A gyilkosság után még tanúként hallgatták ki védencemet, azóta nem volt kihallgatása. Ha bírósági szakaszba jut az ügy, elképzelhető, hogy indítványozni fogom elmeorvosi szakértő bevonását, hiszen álláspontom szerint védencem egy rendkívül felfokozott idegállapotban, önkívületben cselekedett. Nem konspiratív céllal rejtette el a fegyvert, cselekedetét a pillanatnyi érzelmei vezérelhették – vélekedett az ügyvédnő.

A Bors szerette volna megszólaltatni Tarsoly Arnoldot is, ám a TV2 stábjától azt az információt kaptuk, hogy az énekes egyelőre elzárkózik attól, hogy családja tragédiájáról nyilatkozzon.

 

Négy emberrel végzett Lajos

Május 15-én a Békés megyei Magyarbánhegyesen T. Lajos megölte volt élettársa kedvesét és a nő édesanyját. M. Adrienn is több haslövést kapott, de ő és az édesanyja párja, R. József túlélte a vérfürdőt. A mészárlást végignézte T. Lajos és M. Adrienn közös gyermeke, az ötéves Napsugár is.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15418359_auto_resized.jpg
origo.hu

Rendkívüli bejelentésre készül Putyin a háborúról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15418711_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Holoda Attila: Semmi közük a szankciónak ehhez a kormányzati intézkedéshez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15418069_auto_resized.jpg
ripost.hu

Fontos adatokat közöltek a hazai koronavírus-helyzetről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15417956_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Dühös vagyok”: Felháborodott a kormánypárti elemző a benzinárak miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10548_resized.jpg?avcount=1670428209
ripost.hu

Iskolába tartva megkéselték a 14 éves diáklányt és szerelmét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15418026_auto_resized.jpg
travelo.hu

3 egészen különleges korcsolyapálya, ahova azonnal ellátogatnánk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10522_resized.jpg?avcount=1670428209
kemma.hu

A spórolás mellett megtakarításainkra is jobban figyelünk(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15417684_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megtörve, sírva nyilatkoztak a csopaki horrorbalesetben meghalt 14 éves Jázmin szülei

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/xFFUawdjko_4ijXNqkiKMvoW-mKF10FRPI-JaEgSUTk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E3NDkzYjRlNzRkYjRhYWJiMTc1ZTY0Mzc2MWQ5ZjJm.jpg
Búcsú

Gyászol Dopeman, elhunyt az édesapja

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/GDIqecAfReGjUcDfOGHJ7pSlt64Hy2T7N0WwUzF-uOE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q4MGRkNmI4NTc3ODRlOTBhNzFlNWFhYWZhYmMyN2Nj.jpg
Divat

Modellnek állt L.L. Junior kislánya, imádja őt a kamera