Celeb

Máté Kriszta nem félti Bárdos Andrást

Bors

Létrehozva: 2014.10.30.

Bárdos András a legnagyobb félelmével találta szembe magát a Celeb vagyok, ments ki innen! felvételén. 

A népszerű híradósnak a műsor kedvéért egy sziklafalról kellett levetnie magát, dacolva tériszonyával. Felesége, Máté Kriszta szerint azonban Andrástól egyáltalán nem áll távol, hogy feszegesse a határait.

– Évekkel ezelőtt elment az afgán háborúba. Amikor telefonon beszélgettünk, egyszer csak nagy hangzavarra lettem figyelmes, megkérdeztem tőle, hogy mi ez a hatalmas ricsaj, erre csak annyit mondott: elromlott a busz ajtaja és kiesett néhány csomag! De nem állhatunk meg összeszedni, mert álló célpontot könnyebb eltalálni – mesélte nevetve Kriszta, aki azt is hozzátette, férjét a kíváncsiság hajtotta a műsorba.

A dzsungellakó felesége szerint párja szereti a tisztaságot, így nehezen viseli majd a kinti rossz körülményeket. Ám ennek ellenére biztosan nem fog kivetkőzni magából és akkor sem esik pánikba, ha egy óriási csótánnyal találkozik a dzsungelélet során.

– András elég bátor, és a csigát például szereti, de az egzotikus állatfajokkal egyáltalán nincs tisztában. Ő mindig azt mondja, hogy a csirkét is csak sült csirke formájában ismeri fel.

Kriszta úgy gondolja, Andrásról az elkövetkező időszakban olyan dolgok derülnek majd ki, amiket senki sem gondolt volna korábban. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek