Celeb

Magyar sztárpárok, akikről el sem hinnénk, hogy jártak

Bors

2014. október 19. vasárnap 21:00

Emlékszik még, kinek a nevét tetováltatta az ujjára Berki Krisztián? Molnár Anikó melyik híres médiasztár élettársa volt? Kinek udvarolt Hajdú Péter Sarka Kata előtt? Nosztalgiázzon velünk, s csapjon Ön is homlokára, hogy: tényleg!

Szabó Zsófi és Berki Krisztián

Bár a románc csak 4 hónapig tartott, 2011 decemberétől Zsófi és Krisztián hirtelen indult szerelmétől zengett a sajtó. Hajdú Péter hozta őket össze, az egész kapcsolat egy SMS-váltással indult. A két szerelmes annyira egymásra volt kattanva, hogy egyenpólóban feszítettek a tévéműsorokban, sőt még közös tetoválást is készítettek: Berki a Zsófia, az RTL Klub új üdvöskéje pedig a Krisztián nevet tetováltatta a gyűrűsujjára, amit bizonyára már mindketten megbántak.

Debreczeni Zita és Majka

10 évvel ezelőtt Majka és Harsányi Levente szinte egyszerre indultak Debreczeni Zita kegyeiért. A férfias küzdelemben végül az ózdi rapper maradt felül, övé lett a modellből lett fotós. Szerelmük nem volt mentes a hullámvölgyektől, s ezen az együttélés sem tudta továbblendíteni őket, ezért egy idő után jobbnak látták, ha különválnak útjaik.

Bálint Antónia és Hajdú Péter

Hajdú Péter már biztosan szeretné elfelejteni, hogy 2005-ben egy éven át Bálint Antóniával alkotott egy párt, de a friss politikus-ingatlanos exszépségkirálynő ezt nem nagyon hagyja. Legutóbbi botránykönyvében Toncsi azt írta: cikinek érezte, hogy a médiamágussal jár. Hajdú erre exe alkoholproblémáit szellőztette meg, de Antónia tagadta a vádakat.

Zimány Linda és Kefír

Ki ne emlékezne rá, hogy Zimány Linda karrierje Britney Spears hasonmásként indult? Ezen a jogcímen szerepelt a V-tech Álmodoztam című videoklipjében is, amelynek a forgatásán összejött az együttes énekesével, Kefírrel. A bimbózó románcból 5 és fél év szerelem lett, együtt is éltek, de a több mint fél évtized után a kapcsolatuk kihűlt, s úgy döntöttek, külön-külön folytatják tovább.

Molnár Anikó és Bochkor Gábor

Bochkor Gábornak talán soha nem volt még annyira “médiazajos” kapcsolata, mint amikor Molnár Anikóval alkottak egy párt. A Nagy Ő című műsor után 8 hónapig tartó se veled-se nélküled küzdelmet folytattak, amely végül szakításhoz vezetett. Anikó mindenről kitálalt botránykönyvében, melyben tökéletesen felismerhető a média fenegyerekének is nevezett Bochkor.

Dukai Regina és Hooligans Tóth Tibi

A szerelmesek 2004 novemberében jelentették be, hogy hivatalosan is együtt járnak. Összeköltöztek, és magukra tetováltatták egymás nevének kezdőbetűjét. Kapcsolatuk két év után fulladt ki. Tibi később azt nyilatkozta, hogy jót nem tud mondani Regináról, rosszat pedig nem akar. Ezzel a kijelentéssel nagyon meglepte egykori kedvesét, aki nem szállt be a médiaharcba az exével. 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

likebalaton.hu

Grandiózus magyar filmfesztivál lesz idén is a Balatonnál

origo.hu

Salma Hayek még akkor is szexi, ha az újévi fogadalmain gondolkodik - fotó

hirtv.hu

Családirtás a XVIII. kerületben: késsel a kezőben, szó nélkül ment be szülei szobájába a fiú

kemma.hu

10 nap egészséget kapott Lilla: a tatabányai kislányért megmozdult a CsodaCsoport

origo.hu

Elpusztult a világ legidősebb hím gorillája

mindmegette.hu

Gyors, egyszerű és brutálfinom: félórás paradicsomos csirke

origo.hu

Február közepéig mindenkit megkeres a NAV, mutatjuk az okát

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

life.hu

Horváth Gréta nem titkolja tovább: nyíltan vallott a betegségéről

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki, Kecskeméten gyártott Mercedesek válhatnak veszélyessé