Otthon legszívesebben húslevest főz, de a jó fűszeres brassói a kedvence. Az RTL Klub A konyhafőnök című műsorának győztese nyilatkozott a Borsnak.
Mikor ragadott először fakanalat?
Húszéves koromtól kezdve főzök komolyabban. Rengeteg főzős videót nézek, sok könyvet elolvasok a témában. Először csak utánoztam, amit ezekben a műsorokban láttam, aztán egyre jobban tudtam variálni az ételeket. A legjobban azt szeretem, ha csak pár alapanyagból készül zamatos étel.
Korábban volt egy koktélbárja. Mi történt vele?
Tanultam mixerkedni, s amikor már két éve csináltam, azt gondoltam, mindent tudok a szakmáról, s két társammal nyitottunk egy üzletet Budapest belvárosában. A forgalom azonban elmaradt, be kellett zárnunk. Hatalmas csalódás volt, utána a vendéglátástól el is fordultam, és csak a főzésre koncentráltam.
Mit főz a legszívesebben?
Kedvencem az olasz konyha és a húsok, bármilyen mennyiségben. A kacsát nagyon kedvelem, de a kedvencem a brassói aprópecsenye. Szeretem a fokhagymát, a borsot, a fűszeres ételeket, a brassói pedig pont ilyen. Ha otthon főzök, rántott húst, pörköltet, húslevest készítek a leggyakrabban, hagyományos, hétköznapi konyhát viszek.
Mihez kezd a tízmillió forintos nyereménnyel?
Először is kifizetem a még megmaradt adósságaimat, aztán szeretnék külföldre utazni, és ott beállni konyhákba dolgozni, képezni magam. Szeretnék még többet tudni a főzésről. A hosszú távú céljaim között pedig egy amerikai stílusú bár vagy bisztró szerepel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.