Celeb

Jobbik-képviselő lett Kelemen Anna pornópartnere (18+)

Munkatársunktól

2014. október 10. péntek 05:00

Egy később jobbikos politikusként befutott férfival szexel az 1999-ben forgatott pornóvideóban Annácska. Nagy botrány várható.

A politika is megérintette Kelemen Annát: a Bors kiderítette, a nyuszilány erotikus életregényéből senkit nem felejtett ki a múltjából. Lapunk hetekig nyomozott „A nép szolgálatában” című kötet tartalmát illetően, és most megbízható forrásból megtudtuk, egy olyan fiatalemberről is szó esik benne, aki jó ideig a Jobbik Magyarországért Mozgalom színeiben politizált. Erről egy Anna életét jól ismerő egykori közeli barátja mesélt nekünk. – A könyv ajánlójában nem véletlenül említik meg, hogy politikusok is megfordultak Anna ágyában – avatta be a háttérbe lapunkat informátorunk, majd a fent írt eset részleteiről beszélt.

– Anna is csak akkor döbbent rá, milyen illusztris partnere volt hajdan, amikor a férfi a párt egyik ismert alakjává vált. Ráadásul állítólag nem csak a kamerák előtt sikerült vele összekeverednie az élete során – tette hozzá neve elhallgatását kérő forrásunk, aki munkatársunknak azt is megsúgta, ki az illető.

Hosszas kutatás után sikerült is megtalálnunk egy filmet, ami az ezredforduló környékén készült, és az első olyan alkotások egyike lehet, amelyben Annácska szerepet vállalt. A másfél órás pornófilmben számos csoportos szexjelenet is van, és a videó az internetre is felkerült. Igaz, egy időutazással is felér a megtekintése, hiszen a német cég által gyártott német nyelvű alkotás orosz narrátor közreműködésével látható a világhálón.

Annácska azonban – tetoválásának köszönhetően – könnyen beazonosítható rajta, a négy-öt, húszas éveinek közepén járó fiatalember között pedig felfedezni véltük az említett, későbbi politikust is. Kijelenteni pedig azért merjük, hogy kétséget kizáróan róla lehet szó, mert a film végén is feltüntették a művésznevét, egyéb adatbázisokban pedig a polgári neve is megtalálható az aktívan szerepet vállaló, azaz a kamerák előtt szexelő szereplők között.

Természetesen Annácskát is szerettük volna megkérdezni az említett filmbéli partnerével kapcsolatban. Türelmesen végighallgatta az információinkat, majd kitérő, bár beszédes választ adott: – Megerősíteni és cáfolni sem szeretném ezt a hírt. Egy dolog biztos: csak azért senki nem maradt ki a könyvből, mert tartanék a következményektől – mondta Anna.

Aggódnak a pártok 

A Bors alig egy hónapja írt arról, Kelemen Anna összeszedte éle­tének legmegdöbbentőbb és legpikánsabb szexemlékeit, hogy egy botránykönyvben teregesse ki a szennyest. Az Ulpius-ház honlapjára felkerült ajánlóból már kiderült, nem csak olimpikonok, hírességek és gazdag üzletemberek akadtak Anna hálójába, hanem a politikai elit szereplői is. Cikkünk megjelenésének napján szinte az összes létező párttól kaptunk aggódó hívásokat a könyv szereplői kapcsán. Hogy magukra ismertek-e, esetleg csak a választások előtt ellenfeleik lejáratása miatt érdeklődtek a nevek kapcsán – nem tudhatjuk. Egyelőre.

Pikáns ügyekben a Jobbik a király?

A párt tagjai és szimpatizánsai nem először keverednek pikáns ügyekbe. Tavaly egy bizonyos J. Sándorról, a párt korábbi tagjáról kerültek fel szexuális töltetű képek az internetre. A férfi egy rúdba kapaszkodva műsorozik a fotókon, akkor azzal magyarázta, egy zártkörű szülinapi bulira készült az extrém bemutató.

A párt volt nemzetpolitikai kabinetvezetője, Sz. István egy virslivel töltött vákuumos péniszpumpával pózolt az egyetemi évei alatt készült képen. Négy esztendôvel ezelőtt pedig M. Nikolettről derült ki, hogy korábban mintegy százötven pornófilmben szerepelt. Hasonló múlttal dicsekedhetett K. Zoltán is, aki a ’90-es években közel száz filmben szexelt a kamerák kereszttüzében.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15801464_auto_resized.jpg
origo.hu

Ez történt a stúdióban Kis-Benedek József ájulása után - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13024_resized.jpg?avcount=1679612107
origo.hu

Újra feltűnt egy tengeren hánykolódó rejtélyes szellemhajó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15802457_auto_resized.jpg
metropol.hu

Drámai videó: leszakadt a játék a vidámparkban, rengetegen megsérültek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15800952_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Hamarosan olyat csinál a szerelem bolygója, amire rég nem volt példa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15801825_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt: 10-ből 9 ember nem tudja mindhárom választ

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13032_resized.jpg?avcount=1679612107
origo.hu

Lucy Liu meztelen fotókat készített Drew Barrymore-ról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15802461_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

10 perces tavaszi kence: így készül a legfinomabb medvehagymapesto

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15801324_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nem vagy szép kismama, olyan vagy, mint egy bálna"- Hosszú Katinkába csúnyán beleszállt egy kommentelő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13004_resized.jpg?avcount=1679612107
mindmegette.hu

FULL EXTRÁS VILLÁMEBÉD, AMI HOSSZÚ ÓRÁKRA ELTELÍT – ÍME A BLT-SZENDVICS!(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15799618_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egy képpel jelentette be a csodálatos hírt Balogh Edina és férje: érkezik a következő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/9EmfyiILzKpBsVB9_ry-6XeTXgPQJZjdracCg0OPlZo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QyZTcwNThhNWUyMjQwNDc4OTM0MGUwODRlYzk2M2Vl.jpg
Testsúly

Meglepő: volt felesége segíti Árpa Attila fogyását

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/FngrzQBJsx6REMhgTLMwlBnHiYBIWWs7IItzgRhrdOI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U0NTNhZmM3MzlhNTQ0MmY4YTFkZjQwN2VkZTY5MTUw.jpg
Kaland

Két hétig nem látja a családját Ördög Nóra: "Folyamatosan körülöttük jár az eszem"