Celeb

Húsz kiló izomtól szabadult meg Berki Krisztián

O. Zs., Sz. B.

2014. október 21. kedd 05:20

Elképesztő fotó látott napvilágot Berki Krisztiánról: a korábbihoz képest löttyedt izmokkal pózol. Megindult a találgatás: mi történt? Miféle szer szedését hagyhatta abba a hajdani izompacsirta?

Volt koksz, nincs koksz! – ezzel a szöveggel terjed a világhálón Berki Krisztiánról egy montázs, amelyen dagadó izmokkal, illetve átlagos testtel pózol.

A Fitness Revolution nevű Facebook-oldal által közétett képen valóban megdöbbentő a különbség Berki testfelépítését illetően, de az Édes élet sztárja szerint tiltott szerek fogyasztása nélkül is bárki elérheti ezt az eredményt.

– Mindenféle táplálékkiegészítőket szedtem. Ez elengedhetetlen és fontos része a tömegnövelésnek, ezek nélkül nem tudtam volna elérni az akkori formámat. Belevágtam a kaszkadőrködésbe, ami száz kiló fölött nem szerencsés foglalkozás, ezért tudatosan kezdtem el fogyni. Egy filmre készülök, ezért bármit elkövetek, hogy megfeleljek a feladatra, és igen, hatalmas izomtömegtől szabadultam meg az utóbbi időben – magyarázta Berki, aki a cél érdekében húsz kilót fogyott néhány hónap alatt.

– Levettem a súlyzós edzések számát heti háromra, emellett rengeteget kardiózom és bokszolok. A táplálkozásomat pedig mindez annyiban érinti, hogy elhagytam a szénhidrátot. Ez ennyire egyszerű, úgyhogy senki ne magyarázzon nekem, hogy nem tud lefogyni, mert itt van az élő példa rá, hogy lehetséges! – mondta büszkén Berki Krisztián, hozzátéve, hogy azt csinál a testével, amit akar.

Szakmabeliek szerint ez nem egészen így van. – Nemrég láttam egy gálán, valóban szó szerint össze van zuhanva. Láttam, amikor bemutatózott, száraz izmai voltak. Az ilyesmi előfordulhat idegi alapon, de elôidézheti valamiféle kórokozó is. A kardioedzésekkel és a diétával is lehet sokat fogyni. Fehérjével és táplálékkiegészítővel nem lehet nagy dolgokat elérni, csak egy bizonyos határig – nyilatkozta Gruber Vilmos Károly, Magyar Test­építő és Fitness Szövetség elnökségi tagja, majd egyes test­építők doppingolásáról beszélt.

– Két fajta ember van, aki bevallja és aki tagadja. Van egy mondás bizonyos körökben: csak az doppingol, akit elkapnak. Az izomrostok számát nem lehet tovább növelni egy bizonyos szint után, csak a vastagságát. Az ehhez szükséges vegyszereket – én így hívom ezeket – óvatosan kell használni, aztán óvatosan is kell leállni vele. Ha hirtelen megvonja magától a sportoló a vegyszereket, szervezete összeesik – tette hozzá. 

További cikkek

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Ez is érdekelhet

boon.hu

Bezárja a baloldali városvezetés az Ellipsumot

mindmegette.hu

13 isteni és villámgyors fánk, amit meg kell sütnöd farsangkor

life.hu

"A legújabb hír az omikron variánsról..." - Fontos bejelentést tett Szlávik János

magyarnemzet.hu

Méltatlan színvonalú, az érdemi szakmai kommunikációt mellőző a Magyar Pszichiátriai Társaság nyilatkozata

kemma.hu

Mi folyik Tata és Kocs között? A Közút és a rendőrség reagált a balesethullámra

origo.hu

Szifilisze miatt lebénult, agyvérzést kapott, aztán 48 évesen tüdőgyulladásban halt meg a leghíresebb maffiafőnök

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a németek kínai figurával verték az oroszokat

vg.hu

Fekete forgatókönyvet vizionál a lengyel kormányfő az ukrán helyzetről, a horvátok ellenzik a NATO-tagságot

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek