Celeb

Ferenc pápától függ Szerednyey bodogsága

B. M.

2014. október 14. kedd 09:45

Anyakönyvvezető előtt már kimondták az igent, oltár előtt még nem. Pedig nagyon szeretne egyházi esküvőt is Szerednyey Béla és Szilvia, de lehet, hogy erre évekig kell várniuk. A színészt ugyanis még köti hivatalosan már véget ért előző házassága.

Nagy öröm, nagy boldogság az anyakönyvvezető elé állnia az ifjú párnak, és ott kimondani a boldogító igent, de sokak szerint az igazi és legszebb ceremónia az, ha templomban is összeadják őket. Alighanem így gondolhatja ezt Szerednyey Béla és felesége, Szilvia is. Nem mellékes körülmény, hogy a polgári esküvőjükről a Jászai Mari-díjas színész kizárta a nyilvánosságot.

– Utólag is csak a jegygyűrűnk árulta el, hogy összeházasodtunk Szilviával, de ezen most már nincs mit rejtegetnünk – mondta a Borsonline-nak a színész. – Nagyon szép volt a szertartás, szűk családi körben esküdtünk, és boldogok vagyunk. Ugyanakkor a párom civil, zavarja a túlzott figyelem, és én magam sem akarok a ma­gánéletünket közkinccsé tevő, és ezzel népszerűséget hajhászó kollégáim nyomdokaiba lépni – folytatta a színész.Érthető, hogy oltár elé is állna Szilviával – erre egyébként már egy korábbi interjúban is utalt.

– Igen, katolikus esküvőről van szó, ez az, amire most készülünk – árulta el Szerednyey, s ismertette a rájuk váró procedúrát is. Előző feleségétől ugyanis csak hivatalosan vált el, isten előtt még nem választották el őket. – Az egyházi esküvőhöz egyházi válásra van szükségem, ugyanis ezt sem a volt feleségem, sem én nem tartottuk korábban fontosnak – tette hozzá a színművész. Tudni kell, első feleségével, egy balettművésszel nagyon fiatalon kötötték össze az életüket, és nem tartott sokáig a házasságuk.

Sokan drukkolnak most Szerednyey Bélának és Szilviának. Hogyne, hiszen már az is romantikus volt, ahogyan négy éve megismerkedtek: a családi cukrászdájukban dolgozó hölgy nagyon kedvelte a népszerű színészt, talán még az sem túlzás, hogy a rajongója volt. Szép lassan alakult ki köztük a szerelem. A barátok csak remélhetik, hogy a színész egyházi válása a sok adminisztráció miatt talán nem tart el – ahogyan szokott – évekig. Mindketten megérdemlik ezt a pluszboldogságot. 
 

További cikkek

Szexbotrány

András herceg 11 oldalon keresztül tagadja az ellene felhozott vádakat

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

life.hu

Kamerák előtt fakadt ki Csuti: "Elképesztő mód hiányzott Edina bejelentéséből az empátia, a tisztelet"

mandiner.hu

A Bundestag-elnök szerint „a lakosság egyre nagyobb részének nincsenek német felmenői”

szon.hu

Alig tudja rejteni... Megnőttek Nemazalány keblei?

origo.hu

Több ezer tonna műanyagrészecskével telítődött a hó az Alpokban

nemzetisport.hu

Rajtra hangolva: a Paks a télen a Covidtól sem kapott ki és szerzett 12 gólt

vg.hu

Megvan, hová temetik Csollány Szilvesztert

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

mandiner.hu

Sára Botond: Elvittem a ferencvárosiak üzenetét Karácsony Gergelynek

magyarnemzet.hu

A szülész-nőgyógyász rácáfol Márki-Zay Péter szavaira

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete