Celeb

Feltépték Tóth Gabi szerelmi sebeit

kbv

2014. október 6. hétfő 09:45

Harsányságával és szókimondásával igyekszik ugyan palástolni, de úgy tűnik, szerelmi életének kuszasága súlyosan megviseli Tóth Gabit. Az X-Faktor mentora adásban fakadt ki a Rosewood szerelmespárját látva.

Bár előző társával, Markó Robival már több mint fél éve szakítottak, Istenes Bencével pedig csak egy futó kalandra voltak jók egymásnak, úgy tűnik, Tóth Gabi nagyon nehezen felejt, ha szerelemről van szó. Legutóbbi kijelentéséből arra lehet követ­keztetni, hogy magánéleti kudarcait sokáig hordozza magában, s valószínűleg sok csalódott nőhöz hasonlóan rengeteget gondolkodik a miérteken is.

Az X-Faktor táborában a Rosewood csapata, amelyért eddig is rajongott szerelmük és ártatlanságuk miatt, az érzelmek olyan örvényét indította el a mentornőben, amire talán nem is számított. Roland és Kamilla versenydala közben Gabi megjárta az érzelmi poklot és mennyországot is. Mert bizony hiába mutatja magát a kisebbik Tóth lány erős, független személyiségnek, bizony ilyenkor kiderül, hogy ez csak részben igaz.

– Az összes sebet felrántották bennem, és kiszedték belőlem – mondta később a színfalak mögött Gabi csillogó szemmel, ami arra enged következtetni, hogy ez a két fiatal – aki teljesen egyértelműen jutott be Gabi Mentorházába is – valamiféle gyógyírként szolgálhat az énekesnő lelki fájdalmaira.

– Nekünk erről Gabi akkor nem mesélt, csak utólag. De a reakciói alapján sejtettük, hogy valami ilyesmi állhat a háttérben. Csak azt mondta, hogy a zenénk és a Kamilla és köztem lévő kommunikáció valós érzelmeket vált ki belőle, és szerinte a többi emberre is ilyen hatással lehetünk – mondta lapunknak Fügeczki Roland, aki azt is elárulta, Gabi szerelmi életét nem, inkább csak szakmai munkásságát követték az X-Faktor előtti időszakban.

– Persze az újságokban lát ezt-azt az ember. Számunkra benne az a leginspirálóbb, hogy a tehetségével milyen remekül bánik. Példaértékű az energia, amit ő a munkájába fektet és a színpadon átad – folytatta a fiatal srác, aki szerelmével a tábor óta rengeteget beszélgetett Gabival.

A mentornőt így nem csak remek előadónak, hanem nagyon kedves, empatikus embernek ismerték meg, aki nem csupán tanácsokkal látta el a szerelmeseket, de arra is figyel, hogy a Mentorházba jutott hat csapatának tagjaival minden rendben legyen.

– Óv minket. Kamilla az egyetlen lány a hat csapaton belül, így még egy kicsit spe­ciá­li­sabb helyzetben is van. Ő tud talán a legtöbb dolgot tanulni Gabitól szakmai téren – mondta az énekes.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

fourfourtwo.hu

Hé, Ronald, akarsz dumálni? – Luis Suárez bosszúja

888.hu

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

origo.hu

Telitalálat volt a hatos lottón is

magyarnemzet.hu

Életben maradtunk, tovább álmodozhatunk, kiejtettük Portugáliát

kemma.hu

Szén-monoxid mérgezés volt egy tatabányai lakásban

origo.hu

Gyorsabban hűl a Föld belseje, mint azt eddig gondolták

mindmegette.hu

A legjobb házi zsírégető: gyömbértea fillérekből

vg.hu

A betegek harmada magyar gyártó csípőprotézisét kapja

metropol.hu

Riasztás a szülőknek, különös Covid-tünet jelentkezhet a gyerekeknél

she.life.hu

Nem vágyom másra, csak egy normálisan gondolkodó lányra

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

origo.hu

Véres és vicces: az új Sikolyban a Z-generáció is megkapja a magáét