Celeb

Béres Alexandra lánya gyorsan jött

U. V.

2014. október 11. szombat 11:45

Barna Flóra egy magánkórházban jött a világra.

Csütörtök reggel, 10 óra 17 perckor, 3400 grammal megszületett Barna Flóra, Béres Alexandra második kislánya. A kismama, fitneszvilágbajnokhoz illően, játszi könnyedséggel adott életet kisbabájának. Tegnap délelőtt pedig már a Borsnak mesélt az örömteli eseményről.

– Hajnali fél 6 órakor keltettem a férjemet, Krisztiánt, hogy indulnunk kell. Először elvittük Pannát az anyukámhoz, majd onnan egyenesen a kórházba siettünk, ahol nem sokkal később már a szülőszobában voltam. Apás szülésre készültünk, Krisztián végig mellettem volt – mesélte Alexandra, aki még a szülést megelőző hetekben is sportolt.

Alexandra másodszor is lombikprogram segítségével esett teherbe. Férjével tudatosan terveztek első gyermekük, Panna és a második csöppség között kisebb korkülönbséget. A fitneszedző legnagyobb segítsége férje mellett az édesanyja, aki nemsokára négy gyermek büszke nagymamája lehet.

– Most, hogy Flóra megszületett, még mindig nincs vége az izgalmaknak, hiszen a testvérem is babát vár. Karácsonyra lesz teljes a család, hiszen addigra megszületik az unokahúgom, és a férjem szülei is hazajönnek az Egyesült Államokból, hogy velünk töltsék az ünnepeket – mond-
ta Alexandra.  

További cikkek

Gyász

Felfoghatatlan fájdalom: Vajna Tímea gyászol, nagyon közeli családtagját vesztette el

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Ez is érdekelhet