Hamarosan új étterem nyílik Bajor Imre egykori vendéglője, a Kicsihuszár helyén. Giczi Andor konyhafőnök vette kézbe a helyet, és az átadás azért csúszik még mindig, mert újabb és újabb problémák adódtak a felújítás során.
– Tudom, hogy ez az étterem volt Bajor Imre álma, ezért nem volt kérdés, hogy olyan éttermet nyitunk itt, ahova ő is meleg szívvel térne be – nyilatkozta a tulajdonos-konyhafőnök a Blikknek, aki azt is elmondta, hogy fúziós konyha lesz: az olasz ízvilág keveredik majd a magyarral.
Bajor 2008-ban nyitotta meg a Kicsihuszárt, ám gyorsan tönkrement, elmaradoztak a művészek, akiket odavárt. Eleinte 119 millió forintért próbált tőle megválni, a csőd miatt pedig felszámolás alá került a cége, így a Dob utcai üzlethelyiséget nyílt pályázaton lehetett megkaparintani.
Az átalakítás február óta folyik, a hely nagyon rossz állapotban volt. Bajor négy évig közös költséget sem fizetett, ezért Giczinek meggyűlt a baja például a penésszel, mivel többször is beázott a helyiség, emiatt egy időben áram sem volt – írja a lap.