Celeb

Szexguru segítette az X-faktoros lányt

Kósa-Boda Veronika

Létrehozva: 2014.09.10.

Kiközösítették az általános iskolában céltudatossága miatt az X-Faktor első adásában feltűnt lányt, ám a sorozatos bántások csak megerősí­tették Ilyés Jenifert. A szépségversenyeket nyerő, tehetséges fiatal hölgy mindenáron színpadra vágyik.

Az RTL Klub zenei tehetségkutatójának versenyzője, Ilyés Jenifer zongorázik, táncol, énekel, szerepelt a Mega­sztár­ban, színészkedik, reklámfilmekben játszott gyerekmodellként, és több szépségversenyt is megnyert. Az X-Faktor továbbjutójának minden vágya, hogy színpadon állhasson. A dunaharaszti lányt általános iskolában éppen azért utálták osztálytársai, mert a délutánjait a zongora mellett és a modelliskolában töltötte, nem pedig a társaságukban.

– Bár most minden vágyam, hogy színpadon lehessek, kiskoromban még gátlásos és zárkózott voltam. Ezért iratkoztam be Sütő Enikő modelliskolájába – kezdte a most 19 éves Jenifer. – Később klasszikus éneket és popéneket tanultam, táncolni kezdtem. Ezt az általános iskolában nehezen fogadták el. Délutánonként sem jártam bandázni. Mikor már szóba sem álltak velem a társaim, osztályt is váltottam – folytatta a mára rendkívül magabiztos Jeni, aki kifejezetten szereti, ha nézik, ha szerepelhet, ezért azt sem bánja, ha a szépségversenyeken falatnyi bikiniben kell megmutatnia magát.

– Tizenöt évesen indultam az első szépségversenyemen, azóta pedig többet is megnyertem, de most az ének a legfontosabb. Az éneklésben minden benne van, amit eddig tanultam. Mindig is ezzel akartam foglalkozni, a színpadon kiteljesedni, akár műsorvezetőként vagy színésznőként is, de most az ének a legfontosabb – magyarázta az énekesnő, aki Répás Lajos rendezvényein is szerepelt fellépőként és versenyzőként is.

Mint ismert, a sajtóban szexguruként emlegetett Répás ellen jelenleg is eljárás folyik, ugyanis azzal vádolják, hogy lányokat – köztük kiskorúakat is – futtatott. Ezzel szemben ő azt állítja: csak segített a lányoknak, ha megkeresték, mutassa be őket tehetős fér­fiak­nak. Répás Lajos emlékszik Jeniferre a versenyeiről:

– Jeni gyönyörű, ugyanakkor végtelenül szerény és aranyos lány. Legalább négy éve ismerem, és gázsiért rendszeresen fel is lépett a versenyeimen – mesélte Répás, aki szerint az énekesnő soha nem kért tőle olyasmit, amivel a többi lány sok pénzt tudott keresni.

– Lajos valóban sokat segített nekem, de csak azzal, hogy engedett énekelni a rendezvényein. Sem ő, se más nem keresett meg tisztességtelen ajánlattal ezeken a rendezvényeken, ezért meg is lepődtem, amikor Lajost futtatással vádolták – mondta a 19 éves szépség.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek