Celeb

Szadomazo fotókon szerepelt Streisand

Bors

Létrehozva: 2014.09.26.

Eddig soha nem látott fényképsorozat került elő Barbra Streisandról. Az 1970-ben készült pikáns felvételeken a színész-énekesnő egy korábbi filmje promójaként egy domina bőrébe bújt.

Vagány, alig valamit takaró bőrszerkó, kihívó pózok, láncok, szegecsek – és mindez Barbra Streisandon! Kevesen tudták, hogy a színésznő 1970-ben A bagoly és a cicababa című film főszereplőjeként egy amatőr színésznőt és modellt alakított, aki időnként prostituáltként kereste a kenyerét. Szerepe szerint még egy pornófilmben is játszott, így a mozifilm promóciójaként a színésznő anno egy pikáns fotózáson vett részt, itt aggatta magára a vad motorosrucikat, hogy dominaként pózoljon lenge ruhás nők és férfiak társaságában. A képek azonban a magazinok oldalai helyett egy fiók mélyén landoltak – most kerültek elő.

A ma már 72 éves Streisandot egészen fiatalon kiemelkedő énekes-táncos-színész tehetségként tartották számon, ennek fényében meglepő, hogy csupán a vicc kedvéért még azt is bevállalta, hogy egy szadista-mazochista úrnő bőrébe bújjon.

Streisand egyébként a napokban rekordot döntött, ő lett a világon az egyedüli előadó, akinek az elmúlt hat évtized mindegyikében került albuma a slágerlisták első helyére.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek