Celeb

Stohlt cikizik a reklámfilmben

O. Zs., kbv

Létrehozva: 2014.09.24.

Autót vezet, drogozik, lövöldözik egy kisfilmben Stohl András – pontosabban egy rá hasonlító férfi. Bármilyen furcsa: ez egy álláskereső oldal. A színész még nem látta az alkotást.

Botrányos kisfilmmel reklámozza magát egy internetes álláshirdető portál a világhálón. A reklámfilmben egy Stohl Andrásra hasonlító férfi vezet egy autót.

– András vagyok, és már tíz másodperce nem iszom (...). Mindezek mellett nagy tapasztalattal rendelkezem a magyar végrehajtási intézmények szolgáltatásaival kapcsolatban. (…) Vezetésoktatóként úgy érzem, hogy kamatoztathatom tapasztalatom és nagyfokú empátiám – magyarázza a volán mögül a Stohlt parodizáló férfi, majd felszív valamit a kormányról, amitől agresszívvá válik.

Nagy káromkodás közepette félreáll, majd előkap egy fegyvert. A kisfilm végén hangos kiabálás és lövöldözés hangjai hallatszanak.

A reklámfilm megrendelője szívesen beszélt az alkotásról:– Semmi olyannal nem viccelődtünk, amit Stohl nem tett meg. Ez az ő görbe tükre. Elképzeltük, milyen munkát keresnének maguknak a sztárok, ha nem híres emberek lennének. Ezért van az, hogy Buci autóvezető oktató szeretne lenni, mert neki meggyűlt a baja a vezetéssel – mondta Halász Attila, a CV Spot álláshirdető portál tulajdonosa.

Lapunknak Stohl elárulta, még nem látta a hirdetést.

– Nem tudok erről a reklámról, de nem is kívánok reagálni rá – zárta rövidre a témát a színész. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek