Celeb

Összeköltözik Liptai Claudia és új kedvese

B. M.

Létrehozva: 2014.09.18.

Hiába választja el kétszázötven kilométer Liptai Claudiát és új kedvesét, Horváth Ákost, az érzelmeiknek nem szab gátat a távolság. Nemrég felmerült köztük, hogy összeköltöznek, ám erre még keresik a megoldást.

Nyár óta tart Liptai Claudia és Horváth Ákos szerelme. A pár távkapcsolatban él, mivel a TV2 sztárját a fővároshoz, míg a színészt Szombathelyhez köti a munkája.

Horváthnak négy új bemutatója van a Weöres Sándor Színházban, s még három régi szerepét játssza. – Egyelőre remekül oldjuk meg a helyzetet, ennek is van egyfajta romantikája. A távolság ellenére elég sokat találkozunk – mondta a Borsnak Horváth Ákos, aki szerint könnyen legyűrik a közel kétszázötven kilométert, ám már gondolkoznak azon, hogyan tudnának még többet együtt lenni. – Felmerült, hogy összeköltözünk, de hogy hová és mikor, még a jövő titka. Ami biztos: boldogok vagyunk, és szeretnénk minél többet megőrizni magunknak ebből a szerelemből.

Horváth Ákost idáig csak egy szűkebb közönség ismerte annak ellenére, hogy több sikerfilmben játszott. Így érthető, hogy a színész nem igazán szeret betekintést engedni a magánéletébe, inkább szakmai kérdésekrôl nyilatkozik, ugyanakkor felkészült arra, hogy kapcsolata Liptai Claudiával nagy érdeklődésre tart majd számot.

– Azt gondolom, a mi szerelmünk közel sem annyira fontos esemény az ország éle­tében, mint mondjuk az árvíz. Túl nagy lett irántam a médiaérdeklődés, amely néha zavaró, de ezzel együtt ez a szerelem kizárólag pozitív dolgokat hozott az éle­tembe – tette hozzá a színész.

A pár ugyanakkor nem titkolja a boldogságát, Horváth Ákos például a Facebook-oldalán szívesen oszt meg egy-egy kettôjükrôl készült fotót, amelyhez Liptai a következő kommentet fűzte: „szerelmesen”. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek