Celeb

Napi 14 üveg bort iszik Gerard Depardieu

Bors

Létrehozva: 2014.09.18.

Depardieu-ről az egész világ tudja, hogy nem veti meg a jó borokat. Legutóbbi nyilatkozata alapján azonban bátran neki ítélhetjük a világ legszomjasabb színésze címet.

Megdöbbentő vallomást tett egy francia magazinnak az alkoholfogyasztási szokásairól Gerard Depardieu.

A hatvanöt éves színész annak ellenére, hogy tizennégy évvel ezelőtt már átesett egy szívkoszorúér-műtéten, nem képes letenni a poharat. – Nem tudok úgy inni, mint egy normális ember. Egy nap 12–13–14 palack borral is elbírok. A reggelt még otthon, reggel tíz előtt pezsgővel vagy vörösborral kezdem, majd megint jöhet egy kis pezsgő. Aztán eszem, két üveg bor társaságában. Délután pezsgő, sör, még egy kis nassolás öt óra körül, és mindezt megint borral öblítem le. Este jöhet whisky vagy vodka is, de sosem vagyok részeg, csak spicces. És egyébként nyugodjanak meg, még nem fogok meghalni. Tele vagyok energiával – idézi a So Film magazin Depardieu szavait.

Michel Lejoyeux professzor ugyanakkor arra hívja fel a figyelmet, hogy rossz vége lesz az ilyen mértéktelen alkoholfogyasztásnak. – Csak mosolygunk azon, hogy Depardieu milyen rengeteget iszik, hiszen a francia társadalomban, aki nem iszik bort, az nem is igazi férfi. De napi tizennégy üveg bor, az elfogadhatatlan – nyilatkozta Lejoyeux a Magyarországon is szőlőbirtokkal rendelkező színészről.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek