Celeb

Czippán Anett kudarcként éli meg válását

Bors

Létrehozva: 2014.09.08.

Nehéz a helyzete Czippán Anettnek, aki éppen válófélben van gyermeke apjától. A Fem3 műsorvezetője hiába próbálta, nem tudta megmenteni házasságát – de megpróbál erőt sugározni akkor is, amikor fáradt és kimerült.

Öt év után elválik férjétől Czippán Anett. A Fem3 csinos műsorvezetője már be is adta a férjével, Rendes Zoltánnal a bíróságra a válási papírokat.

A tévésnek és a TV2 volt marketingigazgatójának nem sikerült megmentenie a házasságukat. Megdöbbentő volt látni a minap, amikor Anett a Fem3Café műsorában Demcsák Zsuzsával beszélgetett élete legnehezebb időszakáról. Zsuzsa ugyanis – Anettel ellentétben – pár napja túl van a nehezén, már elvált nőként folytathatja tovább az életét.

Anett számára Zsuzsi tapasztalatai sokat segíthettek, hiszen hasonló érzelmi válságon mennek most keresztül. A műsorvezető az interjú apropóján egy kicsit a Borsnak is betekintést engedett a ma-gánéletébe.
– Én még a válási folyamat elején tartok. Szomorú vagyok, mert nem így képzeltem el az életemet néhány évvel ezelőtt. Azt pedig, hogy vége a házasságomnak, kudarcként élem meg. Tudom, hogy ez most egy természetes folyamat, ahogy azt is, hogy számomra ez az időszak az önismeretről szól.

– Nehéz megszoknom, hogy bizonyos szituációkban férfiként kell működnöm, erőt kell sugároznom akkor is, ha fáradt és kimerült vagyok. Rendivel egyébként abban egyetértettünk, hogy minden kérdésben, ami a gyermekünk életét érinti, együtt döntünk – folytatta Anett.

– Sokat segít ebben az időszakban, hogy újabb feladatokat kaptam. Szeptember 1-jén elindult a Fem3Café, ahol lehetőségem van a szakmai továbblépésre, emellett hamarosan folytatódik az állatos magazinom, az Aktív Extra pedig már ötödik éve fut a Fem3 csatornán, A figyelmem így most a gyermekem mellett a műsoraimra irányul.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek