Celeb

Újra kamerák előtt szexelnek Joliék

Bors

Létrehozva: 2014.08.29.

Angelina Jolie és Brad Pitt 2005-ben a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt habarodott egymásba. Most új közös filmjükben ismét vad szexjeleneteket vállaltak.

Rövidesen elkezdődik Angelina Jolie és Brad Pitt új filmjének forgatása. A US Weekly című magazin néhány pikáns információt is megtudott a By the Sea című produkció forgatókönyvéről. Az amerikai lap szerint a pár, Máltán kezdi el a munkát, ahová természetesen gyermekeit is magával viszi.

A romantikus történet tele lesz szokatlanul vad szexjelenetekkel, vagyis megismétlődhetnek első közös filmjük, a Mr. és Mrs. Smith forró pillanatai, amikor végleg egymásba szerettek. Jolie korábban többször is beszélt a By the Sea-ről, és arról, hogy rendezőként és íróként óriási kihívás előtt áll.

– Nem egy akciófilm lesz, sokkal inkább kísérletező, nyers produkció, amelyben sok új dolgot fogunk kipróbálni. Egy olyan film, amit mindenki szeretni fog, de nagyon kevesen vállalnának benne szerepet – idézi Jolie korábbi szavait az Extra magazin.

A szexjelenetekkel kapcsolatban több részlet ugyan még nem derült ki, az azonban biztos, hogy Pitt tartja magát korábbi fogadalmához, és a jövőben feleségén kívül senki mással nem vállal ágyjelenetet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek