Celeb

Tízszer annyit keres Liptai, mint a pasija

Munkatársainktól

2014. augusztus 31. vasárnap 05:00

Míg Liptai Claudia bármit megvehet magának, addig párja, a szombathelyi Horváth Ákos száz-ezer forintot sem kap havonta színházától. Az ordító különbség vajon nem fog kettejük közé állni?

Bár mosolyuk és nyilatkozataik felhőtlen boldogságról árulkodnak, s egy szerelem elején már az érzés maga minden akadályon átsegít, a piszkos anyagiak bizony a legnagyobb idillbe is belerondíthatnak. Remélhetőleg Liptai Claudia és Horváth Ákos szerelmét semmi sem fogja megrendíteni, még az sem, hogy kettejük jövedelme között nagyságrendbeli különbség van. Információink szerint a férfi még százezer forintot sem keres a szombathelyi színház színművészeként, míg Claudiának kenyéradójától, a TV2-től mesés – milliós nagyságrendű – fizetés jár, a színházi szerepek és a reklámszerződések között is válogathat.

Bár Claudiának bevételei mellett semmi szüksége rá, hogy egy férfi támogatására alapozzon, s nyilván nem is ez motiválja, amikor párt keres – ez mostani választottjából is látszik. Ám könnyen lehet, hogy nem ő, hanem éppen Ákos fogja kényelmetlenül érezni magát amiatt, mert barátnője jóval többet keres, mint ő. Elképzelni is nehéz, hogy milyen nehéz lesz ennek a két szerelmes embernek a teljesen eltérő életvitelt egyensúlyba hozni, hiszen nem csak a fővárosi és a vidéki lakóhely miatt nehéz alkalmazkodniuk.

Míg a TV2 műsorvezetője a színházban is és a tévénél is főszerepekben csilloghat, szakmai sikereinek csúcsán van, bevétele és életszínvonala pedig jócskán meghaladják a férfiét. A díva a főváros legelőkelőbb Michelin-csillagos éttermeiben ebédelhet és vacsorázhat is akár, készenléti díjat kap az anyacsatornájától, vagyis akkor is több százezres a bevétele, amikor semmit nem csinál mondjuk nyáron, addig szerelme a szombathelyi színházban nem főszerepeket kap, s egyébként sem túl sokat.

Színházi berkekből származó információink szerint a fizetése így közalkalmazottként 90–95 ezer forint között lehet havonta, amelyből még kislányának is nyilván juttat minden hónapban valamennyit.

Vajon a férfi megengedi majd, hogy a luxushoz és kényeztetéshez szokott Claudia vigye nyaralni, vacsorázni, ő vegyen neki elegáns ruhákat, parfümöt?

Tóth Gabi kifakadt

Pár nappal korábban egy másik sikeres nő, Tóth Gabi mesélte el a Borsnak, hogy milyen nehéz ismert nőként párt találni. Arról kérdeztük, hogy miért nem sikerülnek a párkapcsolatai, és megdöbbentő őszinteséggel mesélt róla, hogy manapság a férfiak zokon veszik, ha a nők többet keresnek.

– Hogy mégis mi az oka annak, hogy még nem talált rám a sírig tartó szerelem? Ennek egyszerű oka van. Ebben az emancipált világban sajnos nem tudnak mit kezdeni a férfiak azokkal a nőkkel, akik sikeresek és nem függenek senkitől – fakadt ki az énekesnő.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16073263_auto_resized.jpg
origo.hu

Rettenetes fájdalmai voltak és 50 kiló sem volt halálakor Prince

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15921_resized.jpg?avcount=1686179409
origo.hu

Berki Mazsi összevissza beszél új barátjáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16071728_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A magyar Beverly Hills: Itt kezd új életet a magyar mulatóskirály

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16073250_auto_resized.jpg
life.hu

Gyász! 86 éves korában elhunyt a népszerű magyar színész

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16073724_auto_resized.jpg
vg.hu

Csodát tett a horvát gazdasággal az euró

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15694_resized.jpg?avcount=1686179409
mindmegette.hu

Főzz bodzát az eperlekvárba, és a végeredménytől odalesz a család!(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15909_resized.jpg?avcount=1686179409
life.hu

A hólyaghurut leggyakoribb okai: nem mindig a hideg a ludas(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16075018_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma a tengerparton: millimétereken múlt a gyanútlan strandoló élete - Videó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/nf3GOFV4EbXYXI54Ia_Szm1ivAYe55lbFDj2vrmNPY0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyN2NhYWFmNmYwYTQ0OTI4MjFhOGVmYmUyNjM1ZGI3.jpg
ÁLLATKÍNZÁS

Döbbenetes állapotban vannak a Dollyéktól mentett kutyák

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/0y7hVKfVf6_K48p7soIojvtqSTL-hW2V1uPthFp0lLo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I3ZjQ1NTI0N2I2MjRkMjdiY2Y1ZjA4ZDM1MGNjNWFm.jpg
Átok

Megátkozhatták Opitz Barbit: "hamarosan vége lesz a kapcsolatuknak"