Celeb

Rebeka rájött: nem is szépségkirálynő

GYLF

Létrehozva: 2014.08.24.

Százezernyi lány lenne bármi áron akár csak egy percre is szépségkirálynő. Kárpáti Rebeka egy éve viselheti a koronát – és nem bánja, hogy hamarosan már nem ő lesz a Miss Universe Hungary.

Már csak napok vannak hátra, és megválasztják a Miss Universe Hungary idei nyertesét. Kárpáti Rebeka a Bors meg­keresésére elárulta, picit sem szomorú, hogy vissza kell adnia a koronáját.

– Újra csinálnám, nagyon sok szép emlékem van, de az is igaz, egy bizonyos szempontból örülök, hogy vége – magyarázta a Borsnak Rebeka. – Az elmúlt évben egy dologra rájöttem: nem vagyok szépségkirálynő-típus. Szívesen felveszem a magas sarkút, de a napjaim többségében nem hordanám. Sokszor olyan jó lett volna egy szakadt farmerban, egy papucsban csak úgy elmenni valahová, de nem, nem lehet, mert „Te királynő vagy!” – ecsetelte mosolyogva a címmel járó felelősségét.

A cím a csinos Rebekának más áldozattal is járt, főiskolai tanulmányait el kellett halasztania.

– Nagyon sok kötelezettséggel jár a korona. Az első félévet még teljesítettem, de a következőt már el kellett halasztanom. Most folytatom majd, de ezúttal már kommunikáció szakon – magyarázta. – Természetesen nagyon sok jó oldala is volt az elmúlt évnek, kipróbálhattam magam a Jóban Rosszban sorozatban, és jó néhány fotózást is hozott. Igaz, előtte is modellkedtem, és nem volt okom a panaszra, ez feltehetően ezentúl is így lesz. A párommal most leszünk háromévesek, az összeköltözést tervezzük éppen, azt hiszem, ennek itt az ideje. Egymásra is több időnk lesz ezentúl – magyarázta Rebeka.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek