Celeb

Politika miatt kirúgták Csiszárt és Jáksót?

B. M.

Létrehozva: 2014.08.11.

A Borshoz két hete jutott el először a hír, hogy Csiszár Jenőt menesztik a Class FM-től, akkor kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy szabadságon van. Most újra felmerült: neki vége a rádiónál.

Hetek óta tartja magát az a pletyka, hogy Csiszár Jenő valamilyen konfliktusba keveredett a rádió vezetésével, ezért mennie kell. A Comment:com több forrásra hivatkozva ezt úgy adta hírül, hogy Jáksó Lászlónak is kitelt az ideje.

Az okokat nem lehet tudni, de többen azt sejtik, hogy politika lehet a dolgok mögött. Esetleg az, hogy Nyerges Zsoltnak, a rádió tulajdonosának nem tetszik a rek­lám­adó, amelynek bevezetéséhez Orbán Viktor és ta­nács­adója, Habony Árpád közreműködése is kellett. Márpedig Csiszár és Jáksó köztudomásúlag Habony védőszárnyai alatt erősödött meg a rádiónál és a közszolgálati televíziónál.

– Régóta érett a kirúgásuk, mindketten a Class FM drága emberei közé tartoztak, Jáksót pedig csak azért tartották ott hosszú ideje, mert Habony ­Árpád barátja – mondta a Borsnak az egyik bennfentes.

A két rádióst nem értük el, a Class FM-től azonban érkezett válasz érdeklődésünkre.

– Csiszár Jenő és Jáksó László – ahogy a vezetőség többi tagja is – jelenleg nyári szabadságát tölti. Amennyiben változás történik a rádióban, tájékoztatjuk az olvasókat – üzenték lapunknak az illetékesek, ami azt is jelentheti, hogy szabadságuk lejártával már nem lesznek a rádió állományában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek