Hónapok kemény munkája van a modell/műrovezető mögött. Horváth Éva tökéletes paleo-kenyér dolgozott munkálkodott és sikerrel járt.
Ki gondolná, hogy a tökéletes alakú és mindig bomba formában lévő Horváth Éva odavan a gasztronómiáért, és amikor csak teheti, maga készíti el az olyan alapvető élelmiszereket is, mint a kenyér. Éva lapunknak elmondta, glutén- és laktózérzékenysége miatt kényszerült rá a sütés-főzésre, ám az évek alatt rájött: a saját készítésű élelmiszereknél nincs egészségesebb és finomabb.
– Néhány éve felfedeztem a paleo étrendet, amely a természetes alapanyagokból készült ételeken alapszik. Rengeteg friss zöldséget és magot fogyasztok, de emellett a szénhidrát sem maradhat ki az étrendemből – árulta el a barna szépség, aki hosszú hónapok alatt kísérletezte ki a tökéletes paleo kenyeret.
– Szinte emlékszem a barátnőim arcára, amikor először megkóstoltattam velük a négyféle lisztből, tojásból, magvakból és kókuszzsírból készült kenyeremet. Be kell vallanom, nem volt őszinte a mosolyuk – nevetett Éva, aki azóta tökéletesítette receptjét, és a hozzávalók megfelelő arányával mindenki számára élvezhető cipót sütött.
Éva szépségblogja mellett a konyhában eltöltött perceit is bemutatja rajongóinak az interneten, és reméli, hogy hosszú távú elfoglaltság lesz számára a gasztroblogolás.
Éva receptje
30 dkg tökmagliszt
15 dkg napraforgóbélliszt
15 dkg szezámmagliszt
15 dkg lenmagliszt
3 ek útifűmaghéj
bors ízlés szerint
6 tojás
1 tk sütőpor
1 ek kókuszzsír