Celeb

Ördög Nóra: az apjára hasonlít Vencel

Sz. B.

Létrehozva: 2014.08.09.

Kisfia, Vencel születéséről beszélt Ördög Nóra a Mokkában. Ahogy azt a Bors elsőként megírta, a baba augusztus 3-án született, a mama az első percekrôl Demcsák Zsuzsának nyilatkozott.

Ördög Nóra új munkahelyén, a TV2 képernyőjén nyilatkozott második gyermeke, Vencel születésének és első napjainak részleteiről. Tegnap reggel nyolc órakor kolléganője, Demcsák Zsuzsa kért elnézést a korai telefonhívásért.

– Egy ilyen kicsi babánál nincs túl korai időpont, ha éjszaka hívtok, szerintem akkor is nyugodtan tudtunk volna beszélgetni. Ez az ismerkedés időszaka, úgyhogy még eléggé egybefolynak a nappalok és az éjszakák, de amúgy itt alszik most is a kezemben Vencel – árulta el Nóri.

– Nehéz betelni vele, ahogy írtam már a blogbejegyzésben is, valahogy annyira természetesen zajlott min­den vele kapcsolatban, hogy már ettől nem természetes, hanem elképesztő, hihetetlen és csodálatos – sorolta az immár kétgyermekes családanya, majd a szülés körülményiről beszélt. – Mici is nagyon könnyen született, ha lehet egyáltalán ilyen jelzőt használni, de Vencel még inkább.

A kórházba érkezéstől számított egy órán belül már a kezemben volt – mondta Vencel érkezéséről, aki augusztus 3-án, 3350 grammal és 57 centivel jött világra. – Igazi magas pasi, az apukája is az, remélem, rá ütött minden tekintetben – tette hozzá Nóra.

Az első találkozás

Ördög Nóra a két testvér, Mici és Vencel találkozásáról is beszámolt.

– Amikor jöttek a klinikára látogatni, az első reakció az volt, hogy a kislányom megnézte az öccsét, aztán ment tovább játszani. Pár perccel később odasomfordált megint hozzám és odaadta neki a saját cumisüvegét – mondta el Nóri.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek