Celeb

Mezítlábas partit adott Vajna Tímea

kbv

Létrehozva: 2014.08.04.

Fura utózöngéje maradt a pazar születésnapi partinak, amelyet Vajna Tímea szervezett párja, Andy hetvenedik születésnapjára. A buli a Várban zajlott, ahol a kockakövek feladták a leckét a hölgyeknek...

Tény, igazán pazar és patinás színhelyre szervezett a modell nagyszabású, sztriptíz- és szambatáncosokkal színesített bulit urának, Andy Vajnának péntek éjjel.

A parti a Budai Várban, az Oroszlános udvarban zajlott, ahol nem csak az ütemrend volt szoros és pontos, de Timi a vendégeket is kérte, lehetőleg milyen ruhában érkezzenek. A dresscode az ifjú feleség kérésének megfelelően fekete-fehér és piros volt – a meghívottaknak e színeket kellett viselniük.

Ezenkívül még egy dolgot kikötöttek a vendégeknek: a színes ruha elegáns legyen! Érthető, hiszen egy tízmilliós bulinak nem sortban és torna­cipőben vág neki az ember.

A parti előtt Timi kérésének megfelelően érkeztek is a vendégek szebbnél szebb ruhakölteményeikben, no és a hozzájuk illő magassarkúkban. Timi csak egy dolgot felejtett el mondani nekik (bár erre a sztárvendégek is gondolhattak volna), hogy a budai Vár járdáit és útjait mindenhol macskakő fedi, a patinás burkolaton viszont rettentő nehéz a járás egy tízcentis sarkú cipôben.

Érkezéskor látszott is a luxuskocsikból vígan kipattanó celebnőkön, hogy alaposan meglepődtek. Bár mindegyikük hozzászokott a magas sarokhoz, de a macskakövön járás még nekik is nehézséget okozott. Dobó Kata kísérő híján a táskájába kapaszkodott befelé menet, Sarka Kata pedig Hajdú Péter karját szorongatta lelkesen piros lábbelijében.

Később azonban már senki nem szégyenlősködött, sokan megszabadultak a kényelmetlen lábbelitől, amiben, ha odabent még táncoltak is, fájdalmas lett volna a járás a macskaköveken. Sütő Enikő és Deutsch Anita is mezítláb jött ki taxijához, de több vendég választotta inkább a cipőtlenséget az est végére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek