Celeb

Megható: elárvult lányon segített J.K. Rowling

Bors

Létrehozva: 2014.08.11.

Cassidy Stay szörnyű tragédiát élt át, amikor egy őrült egész családját megölte. A lány Harry Potter-könyvekből származó idézetekkel merített erôt, amiért a szerző különleges ajándékkal lepte meg.

A 15 éves Cassidy Stay szüleit és négy testvérét júliusban kegyetlenül meggyilkolták otthonukban, és ő maga csak azért élte túl a szörnyűséget, mert halottnak tettette magát. A hős lány az eset után egy Harry Potter-idézetet posztolt ki a Facebookon, erre a rajongók petíciót írtak a könyvek szerzőjének, J.K. Rowlingnak, hogy
Cassidy személyesen is találkozhasson az szerzővel. A találkozó egyelőre nem jött létre, ám Rowling könyvének egyik szereplője, Dumbledore professzor nevében egy kis csomagot juttatott el a tinédzsernek.

– Rowling egy lila tintával, Dumbledore stílusában, kézzel írott levelet küldött neki. De kapott egy varázspálcát, egy dedikált Harry Potter és az azkabani fogoly-kötetet is, illetve egy értesítőt arról, hogy felvételt nyert a Roxfort varázslóképző iskolába. Még tanszerlistát is mellékeltek neki – idézi az egyik Facebook rajongói oldal. A szívhez szóló ajándék hírét Rowling szóvivője is megerősítette, de ennél többet nem akart mondani.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek