Celeb

Mariah Carey-nek elege lett a nőivel dicsekedő férjéből

Bors

Létrehozva: 2014.08.22.

Hat év után véget érhet Mariah Carey és férje, Nick Cannon házassága. Az énekesnő és a férfi állítólag már egy ideje külön élnek, mivel Carey borzasztó féltékenysége megmérgezte kapcsolatukat.

Hiába a látszólagos boldogság, Mariah Carey és férje, Nick Cannon házasságának hat év után vége szakadhat. A TMZ.com értesülései szerint a páros május óta már nem is él együtt. Az énekesnőnél – amellett, hogy többször is csajozáson kapta párját – állítólag férje egyik rádióinterjúja verte ki végleg a biztosítékot, melyben a férfi azt ecsetelte, milyen híres nők fordultak meg korábban ágyában.

– Ha LA-ben élsz, kénytelen vagy színésznőkkel, énekesnőkkel és modellekkel szexelni. Nekem is egyszerű öt nevet előszedni a memóriámból: Mariah Carey, Christina Milian, Nicole Scherzinger, Selita Ebanks, és igen, Kim Kardashian. – idézi a portál a Power 106 rádióban elhangzott interjúját.

Bár Cannon később egy amerikai lapban visszakozni próbált korábbi állításától, és Careyt élete legjobb szexpartnerének nevezte, a popdíva nem bocsátotta meg férjének a megaláztatást. Az In Touch Weekly szerint az énekesnő már többször is egyeztetett válóperes ügyvédjével, ugyanakkor a férjnek nem érdeke elválni. Egyrészt a két közös gyermekük miatt, másrészt pedig ő is szeretné kivenni a részét a nő 500 millió dolláros (vagyis több mint 118 milliárd forintos) vagyonából.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek