Celeb

Majka összeáll Ördög Nórával

Böszörményi Lilla

Létrehozva: 2014.08.21.

Ez aztán a meglepetés! Ördög Nóra és Majka együtt brillírozhat a TV2 legújabb tehetségkutatójában. A rapper Kasza Tibit és Fluor Tomit megelőzve lesz a Rising Star műsorvezetője.

Még nem láthattuk őket együtt műsort vezetni. Most híreink szerint a kismama mellé a rapper kerül az év nagy durranásaként beharangozott Rising Starban.

Nemrég még az is kérdés volt, milyen műsort vezet majd a TV2-nél a kétgyerekes anyuka: a Rising Star szóba sem kerülhetett, hiszen a műsor kezdete túlságosan közel volt Nóra szüléséhez. A tehetségkutató indulása azonban későbbre tolódott, így a kismama szerepeltetésének nem volt akadálya. Az is nyilvánvalóvá vált, hogy a produkciót, akárcsak a Megasztárt, ketten vezetik majd. Úgy tudjuk, Majka lesz Nóra partnere.

Az ózdi rappert akkor érte el a Bors, amikor éppen felkelt. Mikor gratuláltunk neki a felkéréshez, nem lepődött meg, majd néhány pillanat múlva diplomatikusan válaszolt: – Én nem tudok erről, így nem erősíthetem meg a dolgot – jelentette ki Majka, aki azonban nem is cáfolta lapunk információját.

Tény, az ózdi rappernek évek óta fut a szekere, de úgy tűnik, idén ősszel jócskán megszedheti magát. Majoros Pétert ugyanis már szeptemberben a Sztárban sztár zsűritagjaként láthatják a nézők, és alighogy befejeződik az átváltozóshow, szinte azonnal Ördög Nóra mellett pörgetheti tovább a nyelvét a Rising Star színpadán.

A sikert csak magának köszönheti, híreink szerint ugyanis Majka mellett a csatornának több jelöltje is akadt a feladatra. Úgy tudjuk, a végső megmérettetésen Kasza Tibit és Fluor Tomit utasította maga mögé a rapper.

Fal mögött énekelnek

A Rising Star jelenleg a világ legtrendibb tehetségkutató műsora. A nézők már első pillanattól kezdve részesei lesznek a történteknek, és egy ingyenes mobiltelefonos alkalmazás segítségével élőben szavazhatnak és döntenek az énekesek továbbjutásáról.

A jelentkezőknek először egy ledfal mögött kell énekelniük, ami csak akkor emelkedik fel, ha az adás hivatalos applikációját letöltő nézők szavazatainak száma elér egy bizonyos szintet. Ekkor viszont kiléphet az előadó a közönség elé, és folytatódhat számára a verseny.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek