Celeb

Kordáék még járványok idején is puszilkodnak

ozs

Létrehozva: 2014.08.27.

Eltanácsolták Korda Györgyék azt a testőrt, aki ellökdöste a közelükből a rajongókat. Azóta semmiféle védelmet nem kérnek: az megy oda hozzájuk a koncertek után a közönség soraiból, aki akar, ők bizony senkitől sem félnek.

Bármerre jár az országban Korda György és Balázs Klári, és bárhol lép fel – legyen az egy művelődési ház színházterme, egyetemi buli vagy akár egy tomboló rockerekkel teli fesztivál – sehol sem igényelnek testőrt.

Az énekesházaspár már hallott más előadók koncertjein történt, mindenféle őrült rajongók megnyilvánulásairól, mégsem tartanak attól, hogy a saját közönségük soraiból bárkinek a magatartásával valaha bármilyen gondjuk támadna.

– Mi abszolút megközelíthetők vagyunk a rajongóink számára. Természetesnek tartjuk, hogy a fellépések után nem pattanunk be az autóba és húzunk haza, hanem van úgy, hogy másfél órát is ott ragadunk beszélgetni, fényképezkedni. Még járványos időszakban sincs ez másként, ugyanúgy fogadjuk a puszikat, öleléseket. Borzasztóan fontosnak tartottuk mindig a személyes kapcsolatot a közönségünk tagjaival, sohasem alkalmaztunk testőröket. Vagyis egyetlenegyszer fogadtunk fel egyet, de az annyira komolyan vette a munkáját, hogy ellökdöste a ránk váró rajongókat. Rá kellett szólnunk, hogy hagyja abba. Nem is vittük soha többé magunkkal sehova – árulta el Korda György, akinek határozott véleménye van azokról az előadókról, akik testőr nélkül egy tapodtat sem hajlandók lépni.

– A sok kamuember veszi magát körbe testőrökkel. Nagyképű hülye duma. A rajongók nem olyan emberek, akiktől tartani kellene. Ők nem bántanak, ők szeretnek, és szeretnek a közelünkben lenni. Akit testőrökkel kell védeni a saját közönségétől, akkor azok valójában nem is a rajongói – szögezte le a táncdalénekes-legenda.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek