Celeb

Kelemen Anna: klónoztatom magam, ha nem jön a nagy Ő

Böszörményi Lilla

Létrehozva: 2014.08.28.

Kizárólag tökéletes férfitól szeretne gyermeket Kelemen Anna, de nem találja a magához valót. A szakember szerint Annácskának nem keresgélnie, inkább szeretkeznie kéne, ha anya szeretne lenni.

Bár még nem érzi úgy, hogy megérett az anyaságra, Kelemen Anna időben elkezdett kutatni a nagy Ő után, hogy ha már hangosan ketyeg a biológiai órája, biztosan lehessen gyermeke. Annácska semmit nem bíz a véletlenre, tudja, mit akar, és ragaszkodik is az elvárásaihoz. Nem egyszerű a szőkeség elképzeléseinek megfelelni.

– Nekem csak olyan partnerem lehet, aki hasonló tulajdonságokkal van megáldva, mint Superman. Nem viccelek, legyen olyan fizikuma, mint egy amerikai focistának, és legyen akkora IQ-ja, mint egy felta­lálónak. Közben elengedhetetlen, hogy életrevaló és szenvedélyes legyen az illető – magyarázta Annácska, aki véresen komolyan gondolja, hogy létezik a férfi, akiben az összes általa fontosnak tartott tulajdonság megtalálható, mert csak tőle szeretne gyereket.

A folyton csacsogó Annács­ka már a jövőt is megálmod­ta, komoly elképzelései vannak leendő babájáról is.

– Nekem nem lehet szimpla gyerekem. Kizárt, hogy bőgős vagy nyavalygós legyen. A legjobb lenne, ha már úgy születne, hogy tud beszélni, és olyan szép lenne, mint én. Bevallom, most még csak arra vágyom, hogy megtaláljam a férfit, akitől gyerekem lehetne. Az anyai ösztön még nem tört felszínre bennem, de ez nem is baj, jelenleg nem szeretnék felszedni plusz húsz kilót – szögezte le a szőkeség, aki – mivel egyre többször megakad a donorkeresésben – genetikushoz fordult.

– Az kizárt, hogy spermabankból vegyek magamnak férfit, és ha nincs olyan, amilyet keresek, akkor gyakorlatilag klónoztatnom kéne magamat, hogy a gyermekem tökéletes legyen. A szakember viszont azt javasolta, hogy ne törődjek semmivel, csak közösüljek – lelkendezett az Édes élet sztárja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek