Celeb

Hoppá: kacsákkal úsztak a magyar celebek

Bors

Létrehozva: 2014.08.01.

ÉNB Dávid és Kristóf, Ada, valamint Pulai Imre olimpikon kajakos gumikacsákkal pancsolt együtt csütörtökön. A hírességek így támogatják az UNICEF, nemzetközi gyermekszervezetet.

A Kacsafutam egy vidám jótékonysági rendezvény, melynek során a Dunán gumikacsák ezrei versenyeznek egymással. Az esemény külföldön már sikert aratott, idén augusztusban pedig London, Szingapúr és Tajvan után Budapesten is megrendezik. A gumikacsák megvásárlásával az UNICEF-et támogatják a résztvevők.

A kezdeményezéshez több sztár is csatlakozott. Sok száz gumikacsa között különböző feladatokat kellett végrehajtaniuk. Ada, a Reflektor műsorvezetője nem csak teljesítményével, de falatnyi bikinijével is felhívta a figyelmet magára. Persze az ÉNB két Casanovája is tarolt. Kristóf és Dávid kockás hasa gyakran kivillant a vízben úszó kacsák közül.

– Mindig jó érzés olyan ügy mellé állni, aminek értelme van, és tudja az ember, hogy valóban jót tesz vele. Mi itt most szórakoztunk, de ha csak egy emberrel több megy el kacsát venni, máris megérte – mondta Kristóf.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek