Celeb

Hasselhof a Hungaroringen öntötte le magát

Sz. B.

Létrehozva: 2014.08.30.

Jeges vízzel jótékonykodott a mogyoródi színpadon a Baywatch és a Knight Rider soha nem feledett sztárja, aki ma inkább The Hoff művésznévvel vállal bulikat. Hasselhoff hazánkban borzolta a kedélyeket.

Még ma is kirobbanó formának örvendhet David Hasselhoff, pedig nem a múlt nyáron rajongtunk a Knight Riderért és a Baywatchért. A 62 éves sztár péntek este a mogyoródi Hungaroringen szórakoztatta a nagyérdeműt, The Hoff művésznévvel vezényelte le az Acceleration 80-as és 90-es évek sztárjait felvonultató zenés rendezvényt. A színész még a jeges vizes kihívást is bevállalta. A nem csak jóképű, de jószívű Hasselhoff adakozásra szólította fel a közönséget, saját Twitter-oldalára várja a bevállalós videókat.

Felhívása széles közönséghez jutott el, péntek este ugyanis egy gombostűnyi hely sem maradt a színpad előtt, annyian voltak kíváncsiak a retrosztárokra.

The Hoff mellett fellépet a még mindig dögös Samantha Fox és Sabrina, Hajdú Péter személyes jó barátja, Haddaway, a Twenty 4 Seven, az este csúcspontján pedig a 2Unlimited zenéjére tomboltak a 90-es évek szerelmesei.

Aki jegyet váltott a rendezvényre, nem sírta vissza az ötezer forintját, a sztárok ugyanis kitettek magukért, a színpadi látvány és az elcsúszott playback pedig valóban a 80-as, 90-es évek hangulatát idézte. Egyetlen kivetnivaló volt a péntek estében, a méltatlanul magára hagyott legenda a bejárat mellett rostokolt és porosodott. Michael Knight csodajárgánya, KITT lehúzott ablakokkal egész éjszaka egy kordon mögött vesztegelt. Az arra járók persze szívesen szelfiztek a kicsit mellőzött legendával.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek