Celeb

Fájdalmak közt halt meg Bajor Imre

Bors

2014. augusztus 7. csütörtök 08:15

Hiába jöttek a javulásról szóló hírek, a színész szervezete feladta a harcot. A Kicsihuszár, aki annyit remélt a sorstól, hogy ne legyenek fájdalmai, szörnyű kínok között távozott. 57 éves volt.

 Pénteken még úgy tűnt, hogy minden rendben van vele, állapotát kielégítőnek tartották a kezelőorvosai. Imre a hétvégét jókedvűen és reményekkel telve töltötte. Aztán hétfőn váratlanul rosszul lett, azonnal beszállították a veszprémi Csolnoky Ferenc kórházba, ahol egyre elviselhetetlenebb fájdalmak gyötörték.

A Bors értesülései szerint – bár az orvosok mindent megtettek azért, hogy enyhítsék a kínt – erős fájdalmak között halt meg.

Úgy tudjuk, hogy az agydaganata valóban zsugorodni kezdett a kezeléseknek köszönhetően, a halálát végül nem is ez, hanem egyéb komoly szervi bajok okozták.

A barátok azt mondják, Imre egyetlen dologtól rettegett, attól, hogy fájdalmak lesznek rajta úrrá. Az utolsó pillanatig reménykedett a gyógyulásban: amikor nem voltak panaszai, kifejezetten optimista volt. Sajnos nem teljesült a kívánsága, nagyon nagy fájdalmak között távozott az élők sorából…

Eszményi Viktória és férje, Heilig Gábor szinte minden héten meglátogatta a beteg színészt. Levest vittek, és amíg csak tudták, segítették a gyógyulását. – Nagyon jó barátot veszítettünk el. Amikor Imi felesége elfoglalt volt, sokszor vigyáztunk rá a férjemmel. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy ebben az állapotában is megengedte, hogy vele legyünk – emlékezett vissza az énekesnő. – Iminek jobb már, hogy magához szólította őt az Úr. Mi viszont egy értéket vesztettünk el. Ildi pedig egy csodálatra méltó személyiség – mondta elcsukló hangon Eszményi Viktória.

Gyászolnak a barátai

Koós Jánost Horvátországban értük el. – Egy barátom hívott, hogy közölje velem a szomorú hírt. Először nem is akartam elhinni… túl kell essek ezen, meg kell emésztenem. Azt hittem, ez nem fog bekövetkezni, de hát úgy látszik, az élet mást tervezett – mondta lapunknak Koós, aki két hete találkozott utoljára barátjával.

Verebes István fájdalmában csak annyit volt képes mondani:  – Ne kérdezzen, ne kérdezzen! – ismételte a direktor és letette a telefont.

A Gálvölgyi családnál ugyan felvették a vonalas telefont, de senki nem szólalt meg a másik oldalon.

A Kicsihuszár életútja

Bajor Rezső és Hodálik Judit gyermekeként jött a világra 1957. március 9-én. Két gyermeke született első feleségétől, Hámori Eszter színésznőtől, Lili és Marcell. Ötvennégy évesen titokban újra megnősült: második felesége, Ildikó jóban-rosszban kitartott Bajor mellett.

Színészi pályáját az Állami Déryné Színházban kezdte 1976-ban, 19 évesen, majd 1989-től a Játékszínben szerepelt. 1990-ben lett hirtelen népszerû, a Szomszédok címû sorozatban Oli úr szerepében, s feltűnt az akkor induló Heti Hetes tagjaként.

A filmezés is fontos volt számára, szerepelt többek között a Meseautó felfrissített változatában. Tímár Péter Le a fejjel! című produkciójában játszott 2004-ben Hernádi Judittal és Gálvölgyi Jánossal. Csóközön című önálló estjével bejárta az országot. A kilencvenes évektől elmaradhatatlan résztvevője volt a Rádiókabaréknak is.
Kimerültség miatt 2011 elején kórházba került. Kiderült, hogy vérnyomásproblémái vannak, sokak szerint az étterme körüli bonyodalmak is közrejátszottak állapota romlásában. Egy hónapig pihent, aztán visszatért a Heti Hetesbe és a színpadra is.

Sajnos ismét beteg lett 2013-ban, 2014 elején pedig kórházba került. Ekkor derült ki, hogy agydaganata van. Kínába is elutazott gyógykezelésre, de végül az ottani orvosok mégsem kezelték. 2014. augusztus 6-án, tegnap elhunyt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

20 éve kezdett a legismertebb magyar pornós, Michelle Wild - mutatjuk a meztelen képeit

origo.hu

Megrázó képeken az oslói terrortámadás

borsonline.hu

Hatalmas botrány, a királyi család kiutálta Meghant

ripost.hu

Váratlanul elnyelte a víz Stana Alexandrát

origo.hu

Emlékszel még rá? Ilyen vadítóan dögös volt Michelle Wild

mindmegette.hu

Íme egy kánikula menüsor hétvégére, ha ötlet nélkül maradtál a tikkasztó melegben

life.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

borsonline.hu

Rengetegen lettek ma milliomosok: Mutatjuk a lottószámokat

borsonline.hu

Igazi vérfürdő volt – Újabb tragédia történt egy strandon

borsonline.hu

Riasztást adtak ki: Kegyetlen, ami az ország felé közelít

További cikkek

Figyelmeztetés

Vérfagyasztó üzenetet kaptak Tóth Gabiék: Nem hagyhatják el a lakást

Vlog

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó