Celeb

Elképesztően undorító titkok derültek ki Jackóról

Bors

Létrehozva: 2014.08.12.

Elképesztő dolgokról számolt be Michael Jackson házvezetője. Ezek szerint a popkirály birtoka, Neverland bűzlött és fertőző volt: Jacko után nem csak a mellékhelyiségben kellett takarítani.

Már több mint öt éve halt meg Michael Jackson, de most derülnek ki róla a legkülönösebb dolgok. Az énekes egykori házvezetője azt állítja: ő volt a legmocskosabb sztár Hollywoodban.

Beszámolója szerint Michael egyszerűen a padlóra végezte a dolgát, a neverlandi birtok bármelyik pontján. Gyakran a padlóról sikálták fel utána a piszkot. Nem lehet tudni, miért tett így, de a bejárati ajtót is rendszeresen levizelte.

A személyzetet higiéniai problémáival terrorban és rettegésben tartotta. Házvezetője beszámolója szerint nem csak a takarítással kellett megküzdeniük, de a fenyegetésekkel is. Az énekes állítólag ürülékével meg is akarta dobálni a körü­lötte dolgozókat, akik arra kérték, figyeljen jobban a tisztaságra maga körül.

A takarítók mindennap megpróbálták megúszni, hogy az énekes szobájának takarítását bízzák rájuk, mert – a beszámoló szerint – elviselhetetlen bűz terjengett a hálóban, és az ágya is hemzsegett a baktériumoktól.

Szállodákban sem szerették

Nem csak otthonában, a szállodákban sem szerette Jacksont a személyzet. Bérelt szobáiban is nagy mocskot hagyott maga után, arról nem is beszélve, hogy 2008-ban megkapta a világ legrosszabb szállodavendége címet is a concergie.com összeállítása alapján. Ezt azzal a mutatványával érdemelte ki, amikor szobája erkélyéről kilógatta akkor kilenc hónapos kisfiát, Blanketet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek