Celeb

Dráma: padlón van UFO Zsolti családja

Bors

Létrehozva: 2014.08.04.

Még nem tudni, bűnös vagy ártatlan UFO Zsolti, annyi azonban már ismert, az előzetesből kiengedett énekes most a szüleit akarja segíteni. A nyugdíjas mama és papa ugyanis anyagilag padlóra került a börtönévek alatt.

Úgy tűnik, UFO Zsol­ti, azaz Varga Zsolt számára félig tele az a bizonyos pohár: a lányok futtatásával kapcsolatos büntetőügyének ugyan koránt sincs vége, mégis sugárzik a boldogságtól.

A két év előzetesből áprilisban kiengedett énekes-táncosnak egyébként minden oka meg is van a vidámságra: a bíróság részlegesen feloldotta a lakhelyelhagyási tilalmat, így koncertezhet tovább, mehet a Balatonra is.

– Próbálok talpra állni, de egyelőre a szüleimnél lakom, akik hál’ istennek túl vannak a nehezén. Őket is megviselte ez a két év, lelkileg és anyagilag egyaránt. Mindketten nyugdíjasok, az én keresetem nagyon hiányzott a család költségvetéséből. Remélem, lassan beindulnak azok a dolgaim, amiket korábban is csináltam a show-bizniszben. UFO Update néven folytatjuk a zenélést, ami úgy néz ki, hogy három lány és két fiú lesz a formációban – újságolta lelkesen a frontember, akinek magánélete is jól alakul.

Első látásra egymásba szerettek egy nála fiatalabb erdélyi lánnyal. – A barátnőmmel még szorosabbra szeretnénk fűzni az érzelmi szálakat, és még közelebb húzni magunkat egymáshoz. Éppen azon vagyunk, hogy mielőbb összeköltözhessünk. Két hónapja még hétszáz kilométerre éltünk egymástól, aztán a párom egy új élet reményében maga mögött hagy­ta az addigit, és ebben az új életben találtunk egymásra – magyarázta szerelemittasan Dr Love.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek