Celeb

Lilut, Balázst és Istenes Bencét is megkörnyékezte a TV2

G. M., kbv, B. L.

Létrehozva: 2014.07.11.

Még napokkal a hír bejelentése után sem csillapodnak a kedélyek Ördög Nóra munkahelyváltása körül. Döntése a szakmát is meglepte, nem csoda, ha az RTL Klub egy másik sztárja, Sebestyén Balázs a reggeli Morning Show-ban élő beszélgetésre kérte fel Ördög Nórát.

Balázs már lapunknak is kifejtette: morális árulásnak tartja annak módját, ahogy Nóra átigazolt a konkurens tévécsatornához. Nem volt hát meglepetés, hogy a reggeli rádióműsorban erről faggatta a kolleginát. Nóra könnyek közt, el-elcsukló hangon válaszolt Balázs kérdéseire, s kiderült, ő hogyan emlékszik arra a kedd reggelre, amikor beadta a felmondását.

– Nem tárgyaltam hónapok óta a TV2-vel. Hetekkel korábban kerestek meg telefonon, amikor jelezték, hogy nagyon szívesen várnának, de nem akarnak presszionálni, ajánlatot tenni. Azt kérték, csak akkor üljünk le erről beszélni, ha egyébként én úgy gondolom, hogy van az a helyzet, amikor eljönnék az RTL Klubtól – magyarázta Balázsnak Nóra, aki szerint mindez csak egy informális telefonbeszélgetés volt. Később, egy hétfő esti hosszadalmas megbeszélés után is csak elvi igent mondott a TV2-nek, majd kedd reggel besétált az RTL-be felmondani.

A kismama akkorra már bő egy éve gondolkozott azon, hogy váltani kellene.

– Ez az érzés nem tegnapelőtt alakult ki bennem, és nem is fél évvel ezelőtt. Már az előző X-Faktornál is elkezdtem magamon érezni: nagyon jókor jön egy kis szünet, hogy gyereket szülni megyek, és foglalkozhatok kicsit mással – mond­ta szinte sírva Nóra, aki visszatérésekor még reménykedett, hogy újra fűti majd az a tűz, amit korábban szeretett. Ehelyett a Szombat esti láz vezetése közben már csak azt érezte, rutin az egész.

– Nem várhattam tovább, mindenórás terhes vagyok, és nem akartam, hogy a babával a pocakomban induljon meg egy mindenki számára lelkileg is megterhelő, hosszadalmas egyezkedési folyamat az RTL-lel, aminek során győzködnek, én esetleg ellágyulok, meghátrálok és maradok a langyos vízben csak azért, mert nem voltam elég tökös – indokolta döntését a műsorvezető, aki azt is elárulta: a TV2-nél több olyan műsorban is számítanak rá, ahol ki tudja élni a kreativitását.

Balázs és Nóra beszélgetésének az adott külön pikantériát, hogy információink szerint Balázst is megkeresték a közelmúltban a TV2-től, hogy igazoljon át hozzájuk. Ám míg Nóra igent, Balázs határozott nemet mondott.

– Az anyagi és szakmai megbecsülés természetesen fontos egy ilyen döntés meghozatalakor, de ha valaha váltok is, biztos nem így fogom tenni – mondta kérdésünkre Sebestyén Balázs, aki elismerte, hogy keresték már a konkurenciától ajánlattal.

Nem ő volt azonban az egyetlen RTL-es, akit a TV2 csábított: listájukon sze­repelt Lilu és Istenes Bence is. Információinkat Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is megerősítette, ő tudott arról, hogy a csatorna ezen arcaival is akart már tárgyalni a TV2.

– Volt, aki fel is hívott egy ilyen megkeresés után, és elmondta: az RTL Klub jelenlegi nehéz helyzetében úgy érzi, erkölcsi kötelessége velünk maradni – árulta el a Borsnak Kolosi, majd hozzátette, mindenképpen furcsának tartja, hogy a konkurens csatornánál az ő embereikben és műsoraikban gondolkodnak, évek óta nem álltak elő saját ötlettel, de még saját műsorvezetővel sem.

– A TV2 az utóbbi időben semmi mást nem csinál, mint a mi ötleteinket valósítja meg, és a mi műsorvezetőinket használja. Korábban a Sztárban sztár versenytárgyalását is elbukták, mégis elindították a műsort, majd most ősszel, a ValóVilág sikerét látva újra elindítják a Big Brothert – magyarázta.

Úgy tudjuk egyébként, hogy bár Nóri nagy reményekkel váltott munkahelyet, nem csak egykori kenyéradójával, hanem néhány új kollégájával is meg kell küzdenie. Információink szerint ugyanis a TV2-nél is vannak, akik fenntartásokkal fogadják érkezését. 

– Házon belül nyílt titok, hogy a csatorna taktikai lépésnek is szánta Nóra átcsábítását, amivel megmutathatják az erejüket – szögezte le informátorunk. – A TV2 ezzel a húzással azt akarta bizonyítani, hogy az RTL arcait is bármikor képes leigazolni. Van, aki szerint intő jel, hogy Ördög Nóra egyszer már nem volt túl lojális anyacsatornájával, és itt is akad, aki árulóként tekint rá. Ha valamiért nem válna be, nagyot bukhat – súgta meg a Borsnak a bennfentes.
 

Hosszú távra terveznek Nórával

Meglepődnének az RTL Klubnál dolgozó kollégák, ha tudnák, kik és milyen formában jelezték, hogy szívesen csatlakoznának hozzánk. Mint ahogy én is tudok arról, hogy folyamatosan kapnak állásajánlatokat a kollégáim, illetve a műsorainkban szereplő hírességek, hogy váltsanak. Ördög Nóra helyzete teljesen más – reagált a Nórát ért vádakra György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója.

– A TV2 sok nagyon komoly vállalkozásba fogott bele: folytatódik a Sztárban sztár, indul a Bumm! és a Rising Star, közben pedig a SuperTV2-n ott a Big Brother. Ezekhez a sikerműsorokhoz a legnagyobb sztárok illenek. Liptai Claudia mellett Magyarországon Ördög Nóra a legjobb és legnépszerűbb műsorvezetőnő. Szóban megállapodtunk, úgy érzem, mindkét fél számára jelentős és jó megállapodás született: Nórára hosszú távon számítunk, és rendszeresen a képernyőn lesz. Sem a nézőknek, sem neki nem kell attól tartania, hogy mellőznénk, de ő nem is tart ettől. Nem célunk az RTL Klubtól műsorvezetőt csábítani, most sem érdekes egyáltalán, hogy Nóra épp az RTL Klubtól jött, minket az érdekel, hogy nálunk fog dolgozni – mondta György Bence.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135998_auto_resized.jpg
origo.hu

Baleset érte Reviczky Gábor színművészt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27130_resized.jpg?avcount=1713323711
origo.hu

Alig takarja valami Tolvai Reni hatalmas melleit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17099562_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd hétvégén? 13 tuti recept, amiért rajong majd a család

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135226_auto_resized.jpg
vg.hu

Veszekedésbe fulladt Olaf Scholz kínai látogatása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134540_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133074_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Van egy sokkal találóbb kifejezés erre a mocskos, alávaló, szemét gazemberre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27131_resized.jpg?avcount=1713323711
origo.hu

Szexképek kerültek fel az internetre Taylor Swiftről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17093867_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135555_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Mi történt? Balázs Andrea nem jelent meg a Nemzeti Színházban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135679_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megállították a forgalmat az 5-ös főúton, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136138_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Távcsővel láthatod: veszélyes közelségbe ért egy városgyilkos aszteroida

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VBsYRkUcG2hvfFHiI9bQ5--9HAak4c0vv05BRTYekvQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM3YmQ5YzZjNzQzYzRkOWVhZWRmOWE3MTZjOTk4ZDlj.jpg
Romantika

Titokzatos hódoló ostromolja Medveczky Ilonát

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RiuPh-hTzx-M74_miVhy5JJs45DrP_iO07U5sxcnWvY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNjNmE5MTRiNmM4YjQ4Njk5ZWViZjBiNjc2ODIwMDc5.jpg
Csinos

Felröppent az 54 éves Barta Sylvia szoknyája, mindent látni lehetett - videó