Celeb

Jagger megtörten beszélt a kamerák előtt gyászáról

Bors

Létrehozva: 2014.07.20.

Először adott interjút barátnője, L’Wren Scott öngyilkossága óta a Rolling Stones frontembere, Mick Jagger. Nagyon úgy tűnik, az énekes a munkába temetkezik, hogy túlélje ezt a nehéz időszakot.

Megtörten állt a kamerák elé Mick Jagger, aki hosszú idő után először szólalt meg. Azóta, mióta elveszítette élete párját.

– Megvagyok, de nagyon nehéz ez az egész. Kemény ez az év, ugyanakkor vissza kellett mennem dolgozni, hiszen a Rolling Stonesszal Európában turnézunk, ezen kívül más kötelezettségeim és elfoglaltságaim is vannak, mint például a James Brown életéről szóló film – mondta az NBC Today Show-jának adott interjújában Mick Jagger, aki a legendás énekesről szóló film produceri munkálatait is magára vállalta.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

 

Mint ismert, Jagger 49 éves barátnője, L’Wren a manhattani lakásában lett öngyilkos néhány hónappal ezelőtt. Egy kendővel akasztotta fel magát, amelynek végét egy ajtó kilincsére kötötte.

– Nagyon sok támogatást kapok a családomtól és a barátaimtól. Ő volt a szerelmem és a legjobb barátom, én pedig mindenáron meg szeretném érteni, hogy hogyan tudta ilyen tragikus módon eldobni magától az életet. Nagyon sok szép évet töltöttük együtt, nagyszerű életünk volt, sosem fogom őt elfelejteni – mondta megtörten Mick Jagger a kamerák előtt.

A hírek szerint L’Wren Scott divattervező több mint hatmillió dolláros adóssága miatt menekülhetett a halálba.
Mindenesetre Mick Jagger – valószínűleg, hogy enyhítse fájdalmát – újabb kalandokba bonyolódott. Nem sokkal szerelme halála után – akivel tizenhárom évet töltöttek együtt – Zürichben fotózták le Melanie Hamrick balett-táncossal.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek